SKoczi Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Wszystkie tresci ponizej zamieszczone sa jedynie w celu edukacyjnym i nie radzimy robic tego w domu :-] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Czy to jest forum.zepsuj.pl? Nie powinieneś sie tutaj pytać o takie rzeczy, a poza tym to jaki problem coś zepsuć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Ale jak oddasz na gwarancje ... to Ci zwrócą to samo co miałeś ale nowe... Tak przynajmniej jest w większości sklepów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKoczi Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Akurat mam mozliwosc zmiany na inne za doplata jakby co po znajomosci, ale musze sam zepsuc to tak aby nie bylo wiadomo, ze to ja zrobilem... :twisted: Chlopaki pomozcie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Moze wsadz czesci do lodówki :) na 2 dni albo podłącz pod 220v . Ja proponuje dorwac jakis przepalony zasilacz :) . Tak z ciekawości to po jaką cholere niszczysz sprzeta i co to za sprzet ????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 poza tym to nielegalne. każdy głupi umie pojeździć kabelkami od zasilacza po płycie głównej i coś zjarać, podobnie grafa i pamięci. 12V na pamięciach lub NB to każda płyta zdechnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Akurat mam mozliwosc zmiany na inne za doplata jakby co po znajomosci, ale musze sam zepsuc to tak aby nie bylo wiadomo, ze to ja zrobilem... :twisted: Chlopaki pomozcie :-) 1.Czy ta krata piwa jest na powaznie ?? bo jak tak to moze podam ci skuteczny sposób i niewidoczny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Nakichaj do obudowy moze jakas zwara pujdzie :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Dobra to jak chcesz uszkodzić karte graficzna to poprostu : 1.Weź sobie bateryjke 1,5V , przylutuj do niej kabelki i pojeździj nimi po karcie tzn - po pamięciach ( nie długo) jeden kabelek do jednej nóżki pamieci drugi do drugie ji ta kkilka razy w kilku miejscach. 2.Z pamiecią RAM rób tosamo 3.Z płytą główno tosamo ale jeździj po płycie od drugiej strony po chipsecie. Ale porady no niemoge...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 po1. byl juz taki topic jakis czas temu po2. skasuj go bo jeszcze banana dostaniesz po3. po***balo Cie? po4. patrz pkt 3. po5. Nic lepszego nie dostaniesz. Firma wymieni ci na lepsze tylko wtedy, gdy dany produkt nie bedzie juz dostepny na rynku, co w twoim przypadku predzej gwara sie skonczy niz nie bedzie NF2 i GF4ti na rynku. Wiec spobie nie pokombinujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Pomysł głupi ewidentnie. Mam nadziej że zepsujesz i ci nie wymienią, będziesz miał nauczkę żeby nie kombinować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Pomysł głupi ewidentnie. Mam nadziej że zepsujesz i ci nie wymienią, będziesz miał nauczkę żeby nie kombinować. Czemu głupi topic ?? :wink: Oryginalny :wink: moze by stworzyć dział jak zepsuc peceta :wink: :lol: :lol: albo nowe forum www.forum.jak_zepsuć_pc.pl :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...