-mess- Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 mam plyte ABIT NF7-S z dzwiekiem soundstorm. niedawno kupilem glosniki Creative Inspire 5.1 5100. problem mam taki, ze gdy slucham mp3 w winampie nie dzialaja tylnie kolumny... gdy gram lub ogladam film dzialaja... podczas testu rowniez dzialaja... raz jakos zrobilem ze dzialaly wszystkie, ale pozniej przeinstalowalem winampa i znow nie dzialaja. moze wie ktos z was co trzeba zrobic aby to dzialalo jak nalezy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 bo niektóre wersje winampa nie obsługuja dzwieku przestrzennego.sciagnij sobie jakiegos winampa 3 albo 2,91 i powinno byc ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 1. wlacz winamp:). opcje>pluginy>wyjście>directSoundOutput>konfiguruj (kliknij 2x:) )i potem owtorzy się okienko to ZAZNACZ 'allow hardware acceleration' a potem OK. U mnie na CREATIVE 4.1 takie ustawienie działa.. 2. o ile się nie myle to jeden głosnik w zestawie 5.1 jest to tekstu czytanego, wiec przy powyższych ustawianich może nie działać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 wywalilem 2.91 i zainstalowalem 5.0, zobaczylem ze nie dzialaja wiec zainstalowalem ponownie 2.91... i nie dziala zonk, a wczesniej dzialalo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 1. wlacz winamp:). opcje>pluginy>wyjście>directSoundOutput>konfiguruj (kliknij 2x:) )i potem owtorzy się okienko to ZAZNACZ 'allow hardware acceleration' a potem OK. thx, dzialaja wszystkie ;], wydawalo sie ze sprawdzalem to wczesniej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...