Thor Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 :D Chodzi mi o program do Winampa . Działa on w ten sposób że kumpel może słuchać togo co ja napisając CTRL+L wpisuje URL i słucha tego co ja . Niestety zapomniałem nawzwy tego programu a nie moge znalesć .Wszelkie informacje na ten temat mile widziane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ShoutCast Serwer lub IceCast + Plugin DSP. Wszystko jest na www.shoutcast.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 8) Wielkie dzięki :D <piwo> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 mam jeszcze takie pytanko co dokładnie trzeba zrobić żeby to działało bo narazie mi nie działa :P jak byś mógł to odpisz co jak trza zrobić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Jako ze zachwile wyjzezdzam sobie na lono natury nie bede mogl opisac dokladnie ale mysle ze starczy. Musisz odpalic Serwer potem wgrac plugin DSP (.dll) do plugins/ w winampie odpalic go (Ctrl+K) i tam pluginy/DSP/Shoutcast ustawiasz tam adres servera i port (default raczej) potem connect i jesli sie polaczy co bedziesz widzial na ekranie plugina lub serverku to juz mozesz nadawac. Kiedys dobry opis byl na mp3.wp.pl ale teraz ta strona ma tragiczny interfejs wiec nie wiem czy cos tam znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...