j.h.hudy Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 czemu ta plyta nie dziala mi z dimmami jednostronnymi ktore maja 128 mb i 4 kosci po 32 mb, a z ddr dzialaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 jak na tej płycie gnjazd do sd-ram są dwje wjęc jak możesz włożyć 4 kosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 jak na tej płycie gnjazd do sd-ram są dwje wjęc jak możesz włożyć 4 kosci4 kości na jeden moduł - 4x32=128 :) A czemu nie dzała :roll: bo nie musi :wink: ecsy są "wrażliwe" :P na pamięć, spróbuj inną kość, najlepiej innego producenta i znów najlepiej markowego np. kingstone, infineon. Ew. są uszkodzone sloty na pamięć sdr :? :roll: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 no ja wlasnie zjaralem ostatnio slot na moim msi :) - dzieki temu wreszcie zmusilem sie do kupienia ddr'ow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 koleżanka ma ECS'a K7S5A i u niej działały bezproblemowo jakieś no-name SDR'y jednostronne 256 MB. teraz ma DDR'y Elixir 333 ustawione chyba na 200 MHz (u mnie te elixiry śmigały na 400 MHz :) ) i komp czasami głupiał. przy dzisiejszych cenach DDR'ów lepiej IMO sprzedać SDR'y póki są coś warte i kupić na allegro jakieś DDR - każde będą lepsze niż SDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...