Slayer Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Zamiast tego mam jakie bzdury jak | , B, [ , . W word jest ok, ale jak tutaj pisze, to mam taki laczki :? Co sie staBo? PS- zainstalowalem wczesniej emule 0.3 a- po odinstalowaniu jest tak samo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 1 mozesz zmienić układ klawiatury na inny (np. polski programisty) albo 2 masz taka przeglądarke:) ja kiedys uzywalem MYIE w wersji wczesnej beta to tez nie bylo polskich znakow, a e mule raczej nie ma tu nic do gadania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Jak masz zainstalowane kilka układów klawiatury to usuń wszystkie z wyjątkiem Polski(programisty). Powinno to pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Mam tylko polski ( programisty) od pocztku instalacji :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Mam tylko polski ( programisty) od pocztku instalacji :?to może usuń i zainstaluj jeszcze raz, i przy okazji dodaj jeszcze jakiś inny polski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Heh- możliwe, że był to jakiś trojan- odpaliłem Ad-aware- wyczyściłem 204 wpisy i jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...