Ramzes Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Kolega testował (raczej torturował :) ) tym programikiem proca i stała sie dziwna rzecz, przynajmniej dla mnie.Wywala mu że pojawiły się błędy w obliczeniach, program sie wył automatycznie.Mi wszystko działało oki, jemu też testował przed kręceniem proca, potem dopiero te błędy zaczęły występować, nawet nie kończy 1 testu. Wie ktoś co sie dzieje???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 No chłopaki, przecież ktoś na bank bawił sie primem, i może podzielicie sie swoim doświadczeniem........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Ramzes: a) w ciagu siedmiu minut wszyscy mieli sie zleciec i odpowiadac na to co jak co glupie pytanie ? B) p95 jest od tego zeby wywalac sie na bledach, albo za mocno podkrecil albo za niskie napiecie albo **** wie co. c) prime sie wywala -> system tez sie moze wywalic, gry beda wychodzic na pulpit, etc. d) podkrecac tak, zeby prime chodzilo bez problemow e) testowac dlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 ale w tym problem że tylko w primie sie je... gierki, benhmarki, inne programy chodzą spoko na podkręconym sprzęcie. i uważam że to nie jest głupie pytanie, facet nie uważaj kogoś kto wie troche mniej od ciebie za totalne 0.Pogadajmy o czymś w czym ja jestem dobrze obczajony. Forum jest po to żeby sie douczać i dowiadywać nowych rzeczy, a jeśłi nie zapytam to nie będe wiedział,to chyba zrozumiałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 aha, tak sie zastanawiałem o co ci chodzi z tymi 7 minutami....... no to spojrzyj sobie na daty koleś, raczej 24 h i 7 min.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 "Forum jest po to żeby sie douczać i dowiadywać nowych rzeczy" ale jest tez link SZUKAJ a koles to mozesz mowic sobie do ziomali pod blokiem ... juz nic nie powiem na temat podwojnych postow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 nie mam zamiaru sie z tobą kłócić bo to jest zbyt żałosne.A ilośc postów to dla mnie żadna różnica,wcale mi nie zależy na tym by mieć ich niewiadomo ile, nie o to mi chodzi. o primie oczywiście szukałem, ale nic nie znalazłem. Więc człowieku nie rób łachy że cokolwiek napiszesz, za takie porady to dziękuje z góry. No i zanim sie do kogoś przywalisz to miej jakieś podstawy, a nie poprzekręcasz, źle przeczytasz a potem nie umiesz sie przyznać do błędu, jakbyś był jakimś naburmuszonym dzieciakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 hmmm mnie wali ilosc postow, ale denerwuja mnie userzy, ktorzy pisza w ten sposob. slabo szukales, temat byl wielokrotnie poruszany. jedna rada - ma nie wywalac bledow i tyle. nikt nie odpowiedzial na tego posta, bo temat jw byl juz omawiany. nie robie lachy. naburmuszony dzieciak ? pffff lol... zapewniam cie ze jeszcze sie nie przywalilem.... odpowiedzialem w pierwszym poscie o co chodzi w prime, wiec EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Jak sie prime wywala to proste - system pod obciązeniem nie jest na 100% stabilny. Reszta softu może chodizć ok, ale zdarzą sie przypadki że czasami coś polegnie - i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Ok,powiedzmy że już sie troche rozjaśniło, dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Cytat hmmm mnie wali ilosc postow, ale denerwuja mnie userzy, ktorzy pisza w ten sposob. slabo szukales, temat byl wielokrotnie poruszany. jedna rada - ma nie wywalac bledow i tyle. nikt nie odpowiedzial na tego posta, bo temat jw byl juz omawiany. nie robie lachy. naburmuszony dzieciak ? pffff lol... zapewniam cie ze jeszcze sie nie przywalilem.... odpowiedzialem w pierwszym poscie o co chodzi w prime, wiec EOT stary jak nie chcesz odpowiadac to nie mów nic bo bzdety pleciesz prime ma wady na niektórych mobo od razu wywala fatal error nawet jesli system jest stabilny. u mnie przy 13.5x166 nie ukanczał nawet pierwszego testu a na 11x205 smigał 17 godzin z UD chodzacym w tle :!: napiecie to samo i mimo wiekszej ilosci mhz i wyzszego fsb prime bylo full stable :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 nie wiem co Was dziaj pogryzlo :) koniec utarczek slownych przedstawie teraz swoj punkt widzenia : jesli sie Prime wywala to : - procek potrzebuje wyzszego napiecia - procka nie da sie wiecej podkrecic, trzeba zjechac w dol z taktowaniem - pamieci maja ustawione za ostre timingi - oraz ostatni moj odkrywczy patent :) trzeba obnizyc temp prcoka : i teraz do wyboru do koloru lopatologicznie (lepsza pasta, copper shim, wydajniejszy cooler, dodatkowy wiatrak w obudowie) koniec dywagacji wezcie skonczcie na siebie psioczyc :) o Prime bylo duzo wiem o tym ale program jest troche malo user friendly wiec jak ktos czasami klepnie 2 zdania po tym jak go nowy user bardzo ladnie nawet dwukrotnie poprosi to chyba nikomu sie nic nie stanie i wszyscy beda happy pozdrawiam all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...