ayem Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 zastanawiam sie czy takie troche dziwne polaczenie koscii bedzie mialo wplyw na wydajnosc?? - nie mam zamiaru i ch wkladac w duala - zeby nie bylo - aktualnie posadam 256 333MHz Kingston i dumam nad zakupem 512 400Mhz (nawiasem mowiac to ktore: kingston/Twinmoss/KingMAX) no i nie wiem czy warto potrzymac to 256 az nie zbiore na drugie 512 thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 niewidze powodu dla ktorego mialo by wplywac na wydajnosc :) w sumie im wiecej ramu tym lepiej.. a ze niebeda pracowac w dualu to niema raczej wiekrzego znaczenia czy sa tej samej marki i modelu.... co do marki do mysle ze bylo duzo tematow w tym temacie.. no i testow w nece od groma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 zastanawiam sie czy takie troche dziwne polaczenie koscii bedzie mialo wplyw na wydajnosc?? - nie mam zamiaru i ch wkladac w duala - zeby nie bylo - aktualnie posadam 256 333MHz Kingston i dumam nad zakupem 512 400Mhz (nawiasem mowiac to ktore: kingston/Twinmoss/KingMAX) no i nie wiem czy warto potrzymac to 256 az nie zbiore na drugie 512 thx Na pewno lepiej ci będzie kompa chodzić na większej ilości ramu, niż na mniejszej w dualu - sprawdzałem to sam osobiście. Zobacz na mój podpis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 mnie nie chodzilo o to czy wiecej czy mnie - na pewno kpuje to 512MB tylko ostatnio pojawily sie glosy ze polaczeni 256+512 czyli takie ni w piec niz w 9 niesprawdza sie najlepiej ale skoro tak masz i dziala to nie widze problemu :D dzieki wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 nie ma za co :) - a tak serio to nie powinnno to miec wiekszego wplywu na wydajnosc czy one beda tej samej czestotliwosci czy roznej i czy beda tej samej marki czy nie i wreszcie 256+512 tez nie jest problemem... ja osobiscie polecam twin moss'y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 sklaniam sie ku temu - aktualnie mam kingston'a value i tez inenarzekam ale ponoc TM sa lepsiejsze - natomiast ciezko z opiniami na temat kingMax'ow a w momim sklepie sa w cenie twinow (kingstony sa +40zl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Wiesz co jest u mnie goscio ktory ma kingmaxy - mowi ze sa dobre ale on na nich nic nie podkrecal ani nawet nie zmienial timingow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 no nic dogadam sie w sklepie ae na 90% wezme twinmossy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 a ja troche off topic, ale żeby nie zakładać osobnego ;) poradźcie: mam płyte 266MHz (AMD 760) a na niej magistralę FSB puszczoną na 2*145 i jedną kość szajsunga 256 MB (266MHz) chciałbym zrobić z 512MB. tylko, czy zdilować tą, a kupić 512MB (jedną, na 333), czy po prostu dokupić drugą 256MB, (333MHz)??? jak by wtedy poszło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 kup 1 kosc 512 400MHz bezdies mial na przyszlosc :D a dual niedaje az takiego kopa u AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Nie daje zadnego :) - jak u mnie :) - kup jedna 512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Osobiscie polecam Kingmaxy dla ludzi ktorzy niemaja kaski. 166@200MHz przy (7-3-3-2.5) napiecie 2.63 Dzis bede jechal z time'ingami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...