Khorne Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Dostałem takie info od znajomych, że w są już nowe cenniki na prawa jazdy, od września cena tego dokumentu ma ponoć wynosić ok. 300zł (obecnie ok. 70zł). W związku z tym, że istnieje spora grupa ludzi posiadających jeszcze stare dokumenty (może Wasi rodzice np.?), które MUSZĄ zostać wymienione w najbliższym okresie, możecie im zaoszczędzić około 240zł :!: :twisted: Stare cenniki mają ponoć obowiązywać tylko do końca lipca :!: :evil: Podaję to info, choć sam mam nowe prawko (zmieniłem adres), ale wkurzają mnie takie zagrywki ze strony naszego państwa.. :x :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 3 banki !!!!!! Chyba ich pier*****lo. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 nawet 70 zeta to bylo duzo. No ale teraz to przesadzili. Trzeba prawka pilnowac zeby nie zgubic, bo trzy paki w plecy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Co za sku$%&%$&* :x A ja mam jeszcze stare prafko. Bede musial sobie wymienic zeby pozniej nie przeplacic. Ku*%$% 240zl wiecej 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 heh dobrze ze mam nowe prawko 8) 8) ale polska jest jednym słowem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 To i pewnie cena zrobienia prawka w gore :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...