worek Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 dzięki. nie wiem - jakoś mi nie idzie, ten koleś ma 38 Armor clasa i obnizenie progó obrażeń o 10, i praktycznie nie moge go trafić(moje wojaki mają maks +24 przy pierwszym ataku do trafienia), a jak juz trafie to zabieram po 5-8 życia. Moze wiecie jak znegować tą jego umiejętność do absorbcjii obrażeń? Jakoś mi nie idzie strasznie. Mam 2 wojaków (10 level) jreden lata z siekierka drógi z dwoma mieczami. Oprócz tego mam jeszcze mnicha (raczej kiepsko się sprawdza, ale co ja teraz poradze...) i tego wielkiego olbrzyma, który przyłączył się do mnie w świątyni. Nie wiem - ten balor jakiś lewy jest - ma 38 Armor classa , a mój najlepszy wojak ma +24 do trafienia (tylko przy pierwszym atakuzresztą), co oznacza ze musze żucić min 14 na k20 by go trafić. raczej kiepsko... A co najgorsze, to to że jak balor mnie oada to prawie za każdym razem, kurde, critical hita zarzuca i po 50 życia zchodzi :( . A mam jeszcze takie pytanko - gdzie znajdują sięjakeś obre sklepy z przedmiotami, bo ja jakoś niczego ciekawego nie moge znaleźć. W tym pierwszy mieście to najlepsze co moge kupić, to jakieś bronie +1. W Nulb U kowala też sama breja. fajnie byłoby kupić jakieś lepsze bronie (może coś dla mnicha?), bo kasy mam jak lodu tylko nie mam gdzie wydać :( hlep :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jakis dobry mieczyk dostajesz jak wyprowadzisz jednego uwiezionego wladce z podziemi swiatyni. Jego najwieksza, niezaprzeczalna zaleta to to, ze trafia za KAZDYM razem :twisted: . Nie pamietam, ale na tym etapie gry chyba powinienes juz miec mozliwosc ukonczenia tego questu. Poszukaj poradnikow w necie, np na www.gamefaqs.com :wink: Moze wykonales za malo questow i teraz masz zbyt niski poziom postaci, zeby go zaciukac? Uzywaj czarow podnoszacych parametry postaci (czary kaplana/druida/barda) i elixirow - przydaja sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Czołem Mam pytanie: jak wyleczyć Bida (brata/syna handlarza skórami) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Czołem Mam pytanie: jak wyleczyć Bida (brata/syna handlarza skórami) ?? Binga wyleczysz miksturą leczenia - jedną możesz znaleźć na półce na piętrze kościoła wraz z inną miksturą i kilkoma zwojami. Zidentyfikujesz je za pomocą zaklęcia Czytania magii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Mam kilka pytań: 1. Czy da się nauczyć Wizarda czaru ze scrolla? Jeżeli tak to jak? 2. Czy da się odłączyć członka drużyny, z którym się zaczęło grę (nie zarzynając go)? Jeżeli tak to jak? LOL..... Mizc odpowiedziałem ci na pytania ale teraz dopiero zauważyłem datę wysłania : 16 Paź, 2003 , więc już chyba nieaktualne :lol: Tak dodając słowo o samej grze to ogólnie Świątynia ma parę rzeczy do zaoferowania ale jak dla mnie to hitem wśród cRPGów ona nie jest. Przede wszystkim jest za KRÓTKA i miejscami do bólu uproszczona. Nie jest to niestety Baldur`s Gate. Pod względem miodności ostatnimi czasy znacznie bardziej wciągnął mnie Summoner - choć to już nie gierka pierwszej młodości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 <ciach> LOL..... Mizc odpowiedziałem ci na pytania ale teraz dopiero zauważyłem datę wysłania : 16 Paź, 2003 , więc już chyba nieaktualne :lol: <ciach> Zgadza się, sam sobie odpowiedziałem na pytania i gierkę przeszedłem daaawno temu, ale dzięki za chęć pomocy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...