daniel_25_ Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Obecnie mam na płytce Durona 800 Mhz (moja płytka to ABIT KT7 Raid), i mam pytanko, podobno po aktualizacji Biosu płyta obsłuży Atlona XP, niestety w serwisach w sklepach nie są mi wstanie na to pytanie odpowiedzeić. A jeśli istnieje taka możliwość to jaki maksymalnie może być to XP ? Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 czarodziejskim rozwiazaniem w takiej sytuacji jest wejscie na strone abita, i przeczytanie readme do posczegolnych upgradeow biosow do tej plytki, tam zawsze sa napisane takie rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 czarodziejskim rozwiazaniem w takiej sytuacji jest wejscie na strone abita, i przeczytanie readme do posczegolnych upgradeow biosow do tej plytki, tam zawsze sa napisane takie rzeczy Tudzież użycie wyszukiwarki i znalezienie jednego z kilkunastu postów, które tego dotyczyły. Ps. Po cio ładować XP+ na cóś cio nie obsługuje DDR :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Po załadowaniu najnowszego biosu chyba 7n będzie ci wykrywał w biosie że masz XP przy ładowaniu też Tylko szyna ma 100 Mhz. XP na tej płycie chodzi sprawnie bez kłopotów tylko FSB tak jak wyżej. Na tą płytę można wsadzić XP 1400 Mhz tylko trzeba odpowiednio mostki zamalować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ps. Po cio ładować XP+ na cóś cio nie obsługuje DDR :?: Ale czy warto :?: Nie wyciągając pełnej mocy :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ale czy warto :?: Nie wyciągając pełnej mocy :?: stem za :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Jeśli masz zwykłego KT7 bez e to niemożesz włożyć xp, ponieważ płyta nie obsłuży FSB133. Miałem kiedyś tą płyte :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Obecnie mam na płytce Durona 800 Mhz (moja płytka to ABIT KT7 Raid), i mam pytanko, podobno po aktualizacji Biosu płyta obsłuży Atlona XP, niestety w serwisach w sklepach nie są mi wstanie na to pytanie odpowiedzeić. A jeśli istnieje taka możliwość to jaki maksymalnie może być to XP ? Proszę o pomoc. Co do obsługi XP to poczekaj na Durona 1400 Ktoś kiedyś pisał na tym forum że podobno po wakacja ma się pojawić, ja jakoś nie jestem do końca przekonany że on wyjdzie jak już 1,3 poznikały z półek ale ktoś może wie coś więcej i się wypowie :arrow: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...