artur@ Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Czy mógłby ktoś podesłać mi plik msgsc.dll z katalogu program filesmessenger z Windowsa XP SP1 na adres arturjakis@poczta.onet.pl a jakby się dało też inne dll-ki z tego katalogu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 w Googelu :wink: masz pelno plikow www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur@ Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 No fakt są ale niema do wersji pl a te z innych wersji nie dzialaja ] wyskakują mi błędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 www.filemirrors.com albo na DC++ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 poszło tylko z wersji XP Prof to jest :) Moze zadziała , na wszlki wypadek zrób backup systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur@ Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 na filemirror brak a DC i temu podobnych nie uzywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur@ Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Wielkie dzieki reyden wszystko już działa OK z twoimi plikami. a jakby ktoś był ciekawy po co mi ten plik to jeśli go brakuje to w outlook expresie w pozycji pop3 zamiast adresu pop3 serwera wpisuje sie automatycznie localhost i trzeba zmiweniac za każdym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...