wek Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 witam jaki monitor 19 calowy polecicie dla kogos, kto duzo pracuje w programach typu autocad itp.? do wydania jest okolo 1500-1600zl. lcd raczej nie wchodzi w gre (z uwagi na fakt, ze 17 calowe lcd maja maks 1280 rozdzielczosc - za mala) zastanawiam sie nad jakims nec co o nich powiecie? pozdrawiam, ps. wymagany idealnie plaski ekran Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 nec, philips, samsung. mam philipsa i nie narzekam, bardzo mi się podoba jego obraz. wybierałem patrząć na parametry i wygląd wyświetlanego obrazu i wybrałem właśnie philipsa. nec też jest super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 nie no normalnie mnie krew zalewa, ile razy moz na cie upominać o pisanie durnych wątków które już byłu wiele razy, czy tak trudno poszukać sobie, na każdy twój wątek bez problemu znalazłbyś odpowiedź, gdybyś tylko zajarzył że jest coś takiego jak szukaj poczytaj sobie swoje wątki i sam wyciągnij wnioski: http://forum.purepc.pl/search.php?search_author=wek PS. JESZCZE JEDEN TAKI DURNY WĄTEK I POŻEGNASZ SIE Z NASZYM FORUM RAZ NA ZAWSZE, NIE POTRZEBUJEMY TU TAKICH POSTOZJEBCÓW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 trzeba było zamknąć od razu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...