SlaveBlade Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 mam pytanie czy cena tego radiatorka jest adekwatna do jakosci... mam kase ale czy kupic cos innego czy ten jest dobry... pliss o rade... PS. nie nawijac mi tu o wc tylko radiatorach i to w rozsądnych cenach.... z gory thx.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Hmm w 4max ten V11 jest po 146zł a za 209zł jest Zalman CNPS 7000A-Cu powiedz ile dokładnie masz kasy bo w sumie różnica wynosi aż/tylko 63zł jeżeli możes wyskrobać te 63zł to ONLY ZALMAN!!!! P.S. Może Zalman CNPS 7000A-Alu/Cu też morze być bardzo dobry no i tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 nie wiem... kasy cos kolo 180.... a 63 zeta to deko jest roznica.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 nie wiem... kasy cos kolo 180.... a 63 zeta to deko jest roznica.... A co byś powiedział na Zalman CNPS 7000-AlCu kosztuje 168zł może nie będzie tak wydajny jak versja full Cu ale będzie napewno lebszy i mniej głośny od V11 (tak sadze :roll:.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 V11+ różni się od V11 tylko panelem, który jest po prostu badziewny. U mnie leży na półce. Albo kup V11, albo zainteresuj się Zalmanem CNPS 7000Al/Cu, Cu, ewentualnie TT Silent Boost w 4max.pl www.discotech.waw.pl tu możesz całkiem tanio dostać Zalmany. Najlepiej tam zadzwoń, albo napisz maila do Andrzeja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 v11 radiator ma niezly, ale wiatrak to od razu zmienilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 v11 radiator ma niezly, ale wiatrak to od razu zmienilem ;) Mam wrazenie, ze V11 i V10 maja ten sam radiator. Mialem obydwa w reku. Ale nie jednoczesnie. Ja narazie mecze sie na SmartFanie, ale przydalby sie Noiseblocker albo Papst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Ja narazie mecze sie na SmartFanie, ale przydalby sie Noiseblocker albo Papstten wentyl co byl oryginalnie to przy niskich terkocze a przy wysokich to juz powietrze go zaglusza :P straszny jest. teraz mam noname na 7v i na 1700+ mam 38° w idle, nie stresuje go :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Ja narazie mecze sie na SmartFanie, ale przydalby sie Noiseblocker albo Papstten wentyl co byl oryginalnie to przy niskich terkocze a przy wysokich to juz powietrze go zaglusza :P straszny jest. teraz mam noname na 7v i na 1700+ mam 38° w idle, nie stresuje go :D A więc wszystko jasne V11 to jak na swoją cene nie wypał :wink: i Zalman CNPS 7000-AlCu będzie lebszy i w granicach kasy jaką posiada SlaveBlade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...