Macho Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 mam duzy problem mam 2 filmy na ktorych jest tylko dzwiek i nie wiem czemu.....usunolem wszystko co sie wiązło z divixem i zainstalowałem jeszcze raz divixa 5.0.2 i nadal nie mam obrazu w tych filmach tylko dzwiek mój Win Me...jeden film to resident evil sciagniety z kazy juz sciagałem 2 rózne residenty i to samo dlaczego jest niby *.avi ale nie da sie ogladac tylko dzwiek help :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Sa dwie mozliwosci , zainstaluj starego divx 3,11 a potem znowu 5.0.2 , a jezeli to nie pomoze to jest jeszcze taki kodek Xvid i wtedy bedzie oka . Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Sa dwie mozliwosci , zainstaluj starego divx 3,11 a potem znowu 5.0.2 , a jezeli to nie pomoze to jest jeszcze taki kodek Xvid i wtedy bedzie oka . Pozdrowka a czy mógłbys mi podac jakis link do tego Xvid please!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 a czy mógłbys mi podac jakis link do tego Xvid please!! Poszlo na Priva . A.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 serdeczne dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 teraz tak zainstalowałem ten plik na vpleyerze nie dziala zaden film z tych 2 ale jak odtwarzam film na divixplayer to leci jeden film i jest obraz ale ten resident evil zawiesza mi ten pleyer od divixa a na vple nie dziala znowu!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 teraz tak zainstalowałem ten plik na vpleyerze nie dziala zaden film z tych 2 ale jak odtwarzam film na divixplayer to leci jeden film i jest obraz ale ten resident evil zawiesza mi ten pleyer od divixa a na vple nie dziala znowu!!!!!!! A powiedz zanim zainstalowales tego divx 3,11 i Xvida , jak wlaczales te filmiki w WMP staral sie sciagac kodek od Microsoftu czy po prostu lecialo bez obrazu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 chciał sciagac cos ale niby skonczył chociasz nic nie było z % i po chwili bez obrazu leciał sam dzwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 chciał sciagac cos ale niby skonczył chociasz nic nie było z % i po chwili bez obrazu leciał sam dzwiek Ok czyli wiadomo ze trzeba znalazc odpowiedni kodek , wiadomo ze ktorys z mpeg , wysle tobie jeszcze jeden , spytam sie jeszcze na grupie . Ile mega na ten resident Evil pewnie to wersja kinowa ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ten co ja mam 245MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Mala rada: sproobujcie PDiVX: DivXg400... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Mala rada: sproobujcie PDiVX: DivXg400... jakies linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 sciagnim nimo codec pack to naprawde powinno pomoc tu masz linka http://www.hlinkz.prv.pl/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 zainstaluj nimo :) są tam kodeki i przydatne :wink: programiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 mam duzy problem mam 2 filmy na ktorych jest tylko dzwiek i nie wiem czemu.....usunolem wszystko co sie wiązło z divixem i zainstalowałem jeszcze raz divixa 5.0.2 i nadal nie mam obrazu w tych filmach tylko dzwiek mój Win Me...jeden film to resident evil sciagniety z kazy juz sciagałem 2 rózne residenty i to samo dlaczego jest niby *.avi ale nie da sie ogladac tylko dzwiek help :oops:zapodash linka do Residenta :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 mam duzy problem mam 2 filmy na ktorych jest tylko dzwiek i nie wiem czemu.....usunolem wszystko co sie wiązło z divixem i zainstalowałem jeszcze raz divixa 5.0.2 i nadal nie mam obrazu w tych filmach tylko dzwiek mój Win Me...jeden film to resident evil sciagniety z kazy juz sciagałem 2 rózne residenty i to samo dlaczego jest niby *.avi ale nie da sie ogladac tylko dzwiek help :oops:zapodash linka do Residenta :?: :?: ja sciagnołem z Kazy......ale film swietny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 mam duzy problem mam 2 filmy na ktorych jest tylko dzwiek i nie wiem czemu.....usunolem wszystko co sie wiązło z divixem i zainstalowałem jeszcze raz divixa 5.0.2 i nadal nie mam obrazu w tych filmach tylko dzwiek mój Win Me...jeden film to resident evil sciagniety z kazy juz sciagałem 2 rózne residenty i to samo dlaczego jest niby *.avi ale nie da sie ogladac tylko dzwiek help :oops:zapodash linka do Residenta :?: :?: ja sciagnołem z Kazy......ale film swietny nie wysmiejesh mnie jak zapytam co to jest ?? KAZA :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 www.kazaa.com to jest program cos w stylu audiogalaxy sciagasz tam mp3,programy itp. wejdz sobie na tą strone i sciagnij program :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a tan nawiasem to na ile cd ona jest i w jakiej rozdzialce :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ale chodzi o ten film......wiec zajmuje 255MB a jakos jest dobra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ale chodzi o ten film......wiec zajmuje 255MB a jakos jest dobra :wink:to trzeba zawinac do starszego na T3 i sciagnac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 nie kapuje......o co chodzi? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 nie kapuje......o co chodzi? :? Stary sciagnij nimo codec jezeli po tym nadal Ci nie bedzie dzialac, to znaczy, ze masz cos spieprzone i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 ale jest juz spoko filmy wszystkie działaja 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...