Skocz do zawartości
Macho

Divix i filmy :[

Rekomendowane odpowiedzi

mam duzy problem mam 2 filmy na ktorych jest tylko dzwiek i nie wiem czemu.....usunolem wszystko co sie wiązło z divixem i zainstalowałem jeszcze raz divixa 5.0.2 i nadal nie mam obrazu w tych filmach tylko dzwiek mój Win Me...jeden film to resident evil sciagniety z kazy juz sciagałem 2 rózne residenty i to samo dlaczego jest niby *.avi ale nie da sie ogladac tylko dzwiek help :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa dwie mozliwosci , zainstaluj starego divx 3,11 a potem znowu 5.0.2 , a jezeli to nie pomoze to jest jeszcze taki kodek Xvid i wtedy bedzie oka . 

Pozdrowka

a czy mógłbys mi podac jakis link do tego Xvid please!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz tak zainstalowałem ten plik na vpleyerze nie dziala zaden film z tych 2 ale jak odtwarzam film na divixplayer to leci jeden film i jest obraz ale ten resident evil zawiesza mi ten pleyer od divixa a na vple nie dziala znowu!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz tak zainstalowałem ten plik na vpleyerze nie dziala zaden film z tych 2  ale jak odtwarzam film na divixplayer to leci jeden film i jest obraz ale ten resident evil zawiesza mi  ten pleyer od divixa a na vple nie dziala znowu!!!!!!!

A powiedz zanim zainstalowales tego divx 3,11 i Xvida , jak wlaczales te filmiki w WMP staral sie sciagac kodek od Microsoftu czy po prostu lecialo bez obrazu ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciał sciagac cos ale niby skonczył chociasz nic nie było z % i po chwili bez obrazu leciał sam dzwiek

Ok czyli wiadomo ze trzeba znalazc odpowiedni kodek , wiadomo ze ktorys z mpeg , wysle tobie jeszcze jeden , spytam sie jeszcze na grupie .

Ile mega na ten resident Evil pewnie to wersja kinowa ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam duzy problem mam 2 filmy na ktorych jest tylko dzwiek i nie wiem czemu.....usunolem wszystko co sie wiązło z divixem i zainstalowałem jeszcze raz divixa 5.0.2 i nadal nie mam obrazu w tych filmach tylko dzwiek mój Win Me...jeden film to resident evil sciagniety z kazy juz sciagałem 2 rózne residenty i to samo dlaczego jest niby  *.avi ale nie da sie ogladac tylko dzwiek help :oops:

zapodash linka do Residenta :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam duzy problem mam 2 filmy na ktorych jest tylko dzwiek i nie wiem czemu.....usunolem wszystko co sie wiązło z divixem i zainstalowałem jeszcze raz divixa 5.0.2 i nadal nie mam obrazu w tych filmach tylko dzwiek mój Win Me...jeden film to resident evil sciagniety z kazy juz sciagałem 2 rózne residenty i to samo dlaczego jest niby  *.avi ale nie da sie ogladac tylko dzwiek help :oops:

ja sciagnołem z Kazy......ale film swietny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sciagnołem z Kazy......ale film swietny

nie wysmiejesh mnie jak zapytam co to jest ?? KAZA :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi