tanaka Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Tanaka, Co napisales tego maila, odpowiedzieli. Sorry za niecierpliwosc :P jasne, ze napisalem bede mial odpowiedz to dam znac ,tez mozesz napisac zbaczymy co Tobie napisza update: napisz zaby Tobie konkretnie napisali daty , ceny , speed Narazie tak orientacyjnie sie spytalem, jak mi odpowiedza to ich zaczne dreczyc o szczegoly :twisted: Update: Witamy, Ten list został wysłany automatycznie po przyjęciu wiadomości zatytułowanej: "Kiedy coś szybszego ?". Treść tej wiadomości załączamy poniżej. Niebawem nadeślemy naszą odpowiedź. Zgłoszenie zostało zarejestrowane przez nasz system i otrzymało następujący identyfikator: [dialogOK.pl #27020] Prosimy o wpisanie tego identyfikatora w polu "Temat" wszystkich następnych listów, które będą dotyczyły tego samego problemu (wystarczy, że wybrana zostanie funkcja "odpowiedz" programu obsługującego pocztę elektroniczną). --------------------------------------------------------------------------- Dziendobry, Jestem użytkownikiem uslugi Dialnet Cdi od marca i zastanawia mnie kiedy Dialog wprowadzi długo oczekiwane łącza xDSL . Interesuje mnie tez stosunek cen do obecnie najszybszej uslugi internetowej dla indywidualnego klienta jaka jest na pewno Neostrada w Telekompromitacji. Predkosc jest 4 razy wyzsza , natomiast cena tylko o 25% wyzsza. Dziękuje. Załącznik typu text/html, message, part 2: MLBr/preMRBr MLBra href="/stripmime/1065256058-29013/msgauto-29013-2.doc.html"MRBr msgauto-29013-2.doc.html MLBr/aMRBr MLBrpreMRBr --------------------------------------------------------------------------- Dział Obsługi Klienta --------------------------------------------------- Telefonia DIALOG S.A. http://www.dialog.pl Telecentrum: (0 801) 12 15 18 Zaczyna sie zabawa :lol: wiem co tobie napisza prosimy o kontakt pod koniec pazdziernika albo ze cos pod koniec roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 to mi napisali Bardzo dziękujemy za Pański ponowny kontakt oraz zainteresowanie naszą ofertą usług internetowych. W odpowiedzi na Pański mail informujemy, że interesująca Pana usługa w dalszym ciągu znajduje się w przygotowaniu i aktualnie nie możemy przekazać Panu szczegółów jej dotyczących. Natomiast w momencie gdy usługa dostępu xDSL pojawi się już w naszej ofercie informacje w tej sprawie pojawią się na naszej stronie internetowej. Prosimy zatem o cierpliwość i ponowny kontakt pod koniec roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 no to jasne. mam nadzieje ze moja cierpliwosc zostanie nalezycie wynagrodzona :D zeby tylko podlaczenie jakos promocyjnie zrobili... no 1zl + vat byloby w sam raz ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Pffff... A jednak na gwiazdke ... kicha :( (ale czekam :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Cóż...może być i na gwiazdkę. Pewno będzie wcześniej:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 to sie podepne do tematu i spytam czy ktos juz ustawial czas na wlaczenie b2 po 0 sekundach w netmodzie? bo teraz jest jakies 20 co mnie "nieco" wqwia ;) do aethry to mialem taki programik, a to cos co dali do netmoda (netmod configuration manager v1.52) upiera sie i nie dziala. zawsze przy koncu zapisywania wywala blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Nie slyszalem nigdy o jakims netmodzie... w aethra dajesz BOD na 0,0 i jest git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no to malo slyszales :D oj malo... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 To moze byś wytlumaczyl co :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 To moze byś wytlumaczyl co :? netmod jest na USB i bez problemu masz 128Kbit... usluga CDI+ koszt okolo 2 zlote z kawalkiem wiecej za dzierzawe eNTka i zmiana z CDI na CDI+ 10 zloty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 wedlug cennika jest tyle samo czyli 12,20 :) bez problemu masz 128Kbitno, to zalezy kto co uwaza za problem ;) regularne zwiechy to dla mnie problem :P Neon69: jesli masz port ustawiony na 230 to lepiej zostan przy aetrze. lepiej ci bedzie przeczekac na niej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 wedlug cennika jest tyle samo czyli 12,20 :) 12.20 nie to nie jest kwota za dzierzawe modemu, a za lacze cyfrowe no, to zalezy kto co uwaza za problem ;) regularne zwiechy to dla mnie problem :P jakie zwiechy????... nie qmam mam CDI+.. bardzo ladnie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Aaa... trza bylo od razu ze to chodzi o to CDI+ ... Nie mam zamiaru zmieniac, bo to by bylo bez sensu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 hmm... a jaki jest temat? bo dzisiaj pierwszy raz to przeczytalem i wiedzialem ze chodzi o cdi+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 damndog --> Programowo nie zrobisz tego. Admin Dialogu blokuje wszystkie proby przejscia na BOD 0. Sam probowalkem zrobic to przez hyperterminal komendamiAT, ale tez zablokowane. Mozesz sprobowac zadzwonic do admina, ale raczej nie zmieni tego, bo w umowie nie masz napisanego, ze ma byc od reki 128kb. Juz przez to przeszedlem:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Dostalem taki mail od Dialoga: Prawdopodobnie usługa DSL jeszcze w tym roku będzie świadczona w regionach wrocławskim i legnickim, a w innych regionach naszego działania na początku przyszłego roku. W celu uzyskania informacji odnośnie szczegółów korzystania z usługi prosimy o kontakt pod koniec tego roku. No to ja bede mial przed koncem roku bo jestem z Lubina a to jest 15 km od Legnicy ... Ufff ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Dalszy ciag zawieszania i restartów CDi Plus. Napewno nie jest to wina SATA, ani HT.Przez chwilę przyszło mi to do glowy:)) Sprawdzalem na moim starym kompie (PIII 450MHz). I dalej restartuje. Używam wtedy albo eMula, albo BT, albo Getright'a. Sciagajac z serwerów HTTP, nie bylo zwiech, a moze sciagalem za male pliki? W tej chwili jestem gotowy zwalić całą winę na USB. Nie probowałem tylko jeszcze podlaczyc przez karte sieciową. NIe mam kabla. I co dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Moim zdaniem wina USB, ja mam przez COMA i w życiu nie mialem takich problemow. Ewentualnie konfiguracja modemu ... moze sterowniki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a nie pomyslales ze mozesz miec uszkodzone urzadzenie? zadzwon do nich wymieniaja praktycznie od reki... tylko nie dzwon do telecentrum... najlepiej do jakiegos admina w centrali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Właściwie, to nie pomyslalem...Takie dziwne objawy jak na uszkodzone urzadzenie...Nie wiem sam...Tylko do admina trudno sie dostac:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...