przeciwnik Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Witam. 4 dni temu kupiłem sobie monitor NEC FE770. przez te 4 dni działaŁ ok. ale gdzieś godzine temu ekran zaczął tak dziwnie falować. tak jak by jakieś zakłócenia były. najpierw odłączyłem głośniki ( chociaż są 60 cm od monitora i do tego są ekranowane) niestety nic to nie pomogło. zauważyłem że monitor faluje gdzieś po około 15 minut od włączenia. panowie może macie jeszcze jakieś pomysły co to moze być ? gwarancje mam jeszcze nie podbitą więc chyba nie bedzie problemów ze zwrortem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Wyglada to tak jakby wlasnie glosniki powodowaly to falowanie. Zobacz ew. czy na innym kompie jest to samo. Jak to nie pomoze to lec do sklepu ze zwrotem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 głośniki całkiem wyłączyłem. i dalej było to samo. przedchwilą włonczyłem monito i narazie nie faluje, ale pewnie do czasu gdy sie nagrzeje. od samego początku mój NEC strasznie śmierdzi spalonym bakielitem, nie wiem czy to tak ma być ? może się wypala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 A moze telefonik blisko monita lezy????? albo cós innego ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 A moze telefonik blisko monita lezy????? albo cós innego ??? właśnie że nie. wogóle w pokoju nie mam telefonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Witam. 4 dni temu kupiłem sobie monitor NEC FE770. przez te 4 dni działaŁ ok. ale gdzieś godzine temu ekran zaczął tak dziwnie falować. tak jak by jakieś zakłócenia były. najpierw odłączyłem głośniki ( chociaż są 60 cm od monitora i do tego są ekranowane) niestety nic to nie pomogło. zauważyłem że monitor faluje gdzieś po około 15 minut od włączenia. panowie może macie jeszcze jakieś pomysły co to moze być ? gwarancje mam jeszcze nie podbitą więc chyba nie bedzie problemów ze zwrortem? ustaw moire canceler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Walnij w monitor ( ale nie za mocno) zobaczymy czy cos to da ( mówie serio) Moze byc cos nie tak z kinolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Witam. 4 dni temu kupiłem sobie monitor NEC FE770. przez te 4 dni działaŁ ok. ale gdzieś godzine temu ekran zaczął tak dziwnie falować. tak jak by jakieś zakłócenia były. najpierw odłączyłem głośniki ( chociaż są 60 cm od monitora i do tego są ekranowane) niestety nic to nie pomogło. zauważyłem że monitor faluje gdzieś po około 15 minut od włączenia. panowie może macie jeszcze jakieś pomysły co to moze być ? gwarancje mam jeszcze nie podbitą więc chyba nie bedzie problemów ze zwrortem? ustaw moire canceler miałem tak ustawione :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 40 minut siedze, wpatruje się w monitor i narazie nie ma żadnych falowań. może to tylko były jakieś zakłócenia fal np. radiostacje. dołuje mnie teraz ten zapach ze środka monitora śmierdzi bakielitem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 głośniki całkiem wyłączyłem. i dalej było to samo. przedchwilą włonczyłem monito i narazie nie faluje, ale pewnie do czasu gdy sie nagrzeje. od samego początku mój NEC strasznie śmierdzi spalonym bakielitem, nie wiem czy to tak ma być ? może się wypala :D Samo odlaczenie glosnikow moze nie wystarczyc - przeciez tam sa magnesy. Sproboj odsunac glosniki od kompa chociaz jak mowisz 60 cm sa od niego to raczej watpie ze to cos da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...