Electron Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 chcialbym sobie kupic biale rekawiczki z materialu takie <ewent.takie a'la"myszka miki">czesto takie rekawiczki widze na dyskotekach.gdzie mozna je dostac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 http://allegro.pl/show_item.php?item=16260936 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 a w jakich sklepach mozna kupic takie?ja np.bylem w aptece-nie maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 eee ale bardzo czesto w qlubach nie mozna gibac sie w bialych rekawiczkach :) moga tylko ludzie ktorych wynajmuje klub/ktorym placi podobnie jest z gwizdkami a kupic to moze w jakims markecie budowlanym ?? albo w aptece al gumowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 w krakowie na dyskotekach mozna w rekawiczkach :D w aptece tylko gumowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Gumowe z apteki nie swieca w UV. We Wrzesni jest taki sklep z kamizelkami, kitlami itp. gdzie mozna kupic za 1.8 zeta/para 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 jeszcze dresik i bedzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Na DOBRE imprezy dresiki nie wchodza 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 a gdzies w krakowie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Na DOBRE imprezy dresiki nie wchodza 8)gdybys byl na dobrej imprezie to pewnie zobaczylbys ze nie dresy nosza rekawiczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Na DOBRE imprezy dresiki nie wchodza 8)gdybys byl na dobrej imprezie to pewnie zobaczylbys ze nie dresy nosza rekawiczki :) No wlasnie. Przeciez nic nie powiedzialem. Sam smigam w rekawiczkach 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 zalezy jeszcze gdzie,na dyskoteki<np.EPSILON k.Krakowa>dresiki nie moga wchodzic,z kolei Kameleon w Krakowie mozna wbijac sie w dresie-i w obu dyskotekach jest spox zabawa.ale nie wazne gdzie moge kupic takie rekawiczki,albo takie duze w stylu myszki Miki-przydalyby mi sie na piatek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 O widze że kolega tez jezdzi do Epsilonu :)) Fakt dresów tam nie ma pełna kultura nie ma "teletextów" z białymi rękawiczkami i gwizdkami :P Dla mnie to szajs . Oglądałem film z imprezy w Niemczech(Thunderdome :twisted: :twisted: ) z 1993 roku i oni wtedy takich rzeczy tam używali :))) Dla mnie białe rekawiczki to syf ale jak chcesz kupić to prosze bardzo ........ :lol: Pozdrawiam wszystkich co NIE biegaja jak pop....oleni w kółko klubów z gwizdkami w rekawiczkach i NIE wrzeszcza JAZDAAAAAAA 8O 8O :evil: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 ja kupiłem takie rękawiczki białe z materiału w medycznym i kosztowały coś około 5zł ale już zgubiłem trzecią parę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 a potrafisz pokazac cos ciekawego ze potrzebujesz te rekawiczki ? rave? liquid? jak nie to raczej ci sa nie potrzebne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 A czy ma ktos moze takie zdjecia z dyskoteki raczek ?? Jakos nie widze tego w myslach wiec prosze o zdjecie . to z allegro chyba na imprezie nie jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 U nas w robocie takie dają jako jednorazówki. Ale nikt nie biega między maszynami i nie wrzeszczy jakichś głupot, mimo że rytm niby jest (120 dB "dudududu" w czasie drukowania 80 000 egzemplarzy na godzinę) :> Na http://www.wiejskie-techno.prv.pl/ pewien pan niemiłosiernie wykpił rękawiczki, gwizdki i kowbojskie kapelusze. No i wrzaski "DJa" od siedmiu przypadłości analnych, rzecz jasna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 U nas w robocie takie dają jako jednorazówki. Ale nikt nie biega między maszynami i nie wrzeszczy jakichś głupot, mimo że rytm niby jest (120 dB "dudududu" w czasie drukowania 80 000 egzemplarzy na godzinę) :> Na http://www.wiejskie-techno.prv.pl/ pewien pan niemiłosiernie wykpił rękawiczki, gwizdki i kowbojskie kapelusze. No i wrzaski "DJa" od siedmiu przypadłości analnych, rzecz jasna. Niektorzy te rekawicxzki na przyszlosc kupuja :) troszke przyduze albo tak sie rozciagnely:) Efekt nie jest w cale taki fajny (moje zdania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Bosze... dawno już nie byłem na takich imprezach... widzę, że po debilnych, wieśniackich i wkur.....cych gwizdkach przyszła kolej na kolejny mega "gadżet" :lol: Nieźle się robi, nieźle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Bosze... dawno już nie byłem na takich imprezach... widzę, że po debilnych, wieśniackich i wkur.....cych gwizdkach przyszła kolej na kolejny mega "gadżet" :lol: Nieźle się robi, nieźle... Moze niedlugo w kondonach na glowach bedzie ql i trendi ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Jako ciekawosta dodam ze w pod koniec lat 70 hip-hopowcy rowniez stosowali biale rekawiczki w podobnych celach... Nie chce tu zaczynac jakiejs wojny, ale warto wiedziec ze nie jest to pomysl nowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Jako ciekawosta dodam ze w pod koniec lat 70 hip-hopowcy rowniez stosowali biale rekawiczki w podobnych celach... Nie chce tu zaczynac jakiejs wojny, ale warto wiedziec ze nie jest to pomysl nowy :) No przeciez Polska to nieco zacofany kraj :) Zreszta komu sie nie podoba, na imprezy przeciez nie musi chodzic... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 kwestia gustu ,a o gustach sie nie dyskutuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 A mi sie nie podoba, jak ktoś chce chodzić na imprezy w rękawiczkach, to prosze bardzo, nie mam nic przeciwko temu, ale mnie to po prostu śmieszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Bosze... dawno już nie byłem na takich imprezach... widzę, że po debilnych, wieśniackich i wkur.....cych gwizdkach przyszła kolej na kolejny mega "gadżet" :lol: Nieźle się robi, nieźle... Moze niedlugo w kondonach na glowach bedzie ql i trendi ? :lol: błahahah smiesznis trasnie sa tacy gosciowie w białych rekawiczkach, machaja łapkami jak pomyleni :D jezscze kowbojski kapelusz :D :D "kapelusz kałbojski - jesli jestes totalnym wsiokiem, to musz miec ten gadzet! Najlepiej pozycz od dziadka lub sasiada, ewentualnie mozna kupic w sklepie - polecam komplet "Mlody Farmer" w zestawie takze widly i gumiaki, wiec watro kupic! Po okazaniu legitymacji "Kolka rolniczego" znizki!!! " ehe dobre sa jeszcze na manieczkach krzyki dj'a gosc sie drze jazdaaaaaaaaaaa, a dalej sobie leci powolnyklubowy bit kolo 90bpm :D :D haha rozpacz......... http://www.waldek99.friko.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 spróbuj na rondzie młyńskim (koło dawnej Krakchemi, tam gdzie Pilotów leci do góry do ułanów, tam właśnie, pamietam był sklep z odziaeżą roboczą... uff.. ale nie wiem, czy jest, bo dawno tam nie byłem... ech, krakoff, krakoff... tensknie po Tobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Taaa, białe rękawiczki i koniecznie takiego małpiszona na szyję jak kolo z fotki. Super!! I jaaaaaaazdaaaaaaaa w cholere! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 U nas w robocie takie dają jako jednorazówki. Ale nikt nie biega między maszynami i nie wrzeszczy jakichś głupot, mimo że rytm niby jest (120 dB "dudududu" w czasie drukowania 80 000 egzemplarzy na godzinę) :> Na http://www.wiejskie-techno.prv.pl/ pewien pan niemiłosiernie wykpił rękawiczki, gwizdki i kowbojskie kapelusze. No i wrzaski "DJa" od siedmiu przypadłości analnych, rzecz jasna. Zdjecia i komentarze z tej stronki mnie rozwalily... LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ten facet z prawej ma fajna mine :D nie no niema opisu dj'a Teraz polska no kurde zapomnieli o elicie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 "Kolejna kalkomania, tego co gdzie indziej modne Zycie skromne i godne wybieram Nie techno trans, popieram tych co maja dystans " nie rozumiem takich ludzi! idzie taki na impreze pokrzyczec jazda przy jakims dudnieniu (bo tego muzyką nazwac nie mozna!) walną se biła ściezke albo pigule i świrują na chemi... przy 1000 obcych ludzi wokol siebie bawią sie pod jednym dachem i to jeszcze mowia ze bawia sie dobrze. A kazdyb taki sam jak drugi upodoabniaja sie do siebie w ogole ludzie skomercjalizowani!. Klony!. Hehehe nie ma to jak maly melanzyk w gronie 5-6 przyjaciół :D. PEACE prawdziwym! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...