Skocz do zawartości
Electron

Biale rekawiczki na JAZDE ;-) gdzie mozna kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Dj Gargamel, mam pytanko, odpowiedz na nie bedzie dla mnie punktem odniesienia do Twoich wypowiedzi tu...

czy uwazasz, ze na manieczkach jest dobre techno ?

widac jak siedzisz w temacie "na" manieczkach...
czepiasz sie slowek... jak desperat... a Dj Gargamela sie nie czepisz ? :twisted: :) porownaj sobie choc same mp3 manieczki vs jakas impreza techno zagraniczna, np z amsterdamu... dwa zupelnie rozne swiaty...

chodzi mi oto zeto jest jakas klubowa odmiana techno ono jest wolne........... prawie nie ma tam zadnych szalonych odjazdow, dj drze sie jazda, a po tych slowach dalej ten sam powolny klubowy bit ....., albo te wiejskie pozdrowienia "od kamyka dla calego zelechowa i okolic............." coto <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jest koncert zyczen ?

sorry, ale wtedy mnie poniosly inne posty.

dalsza czesc nie jest do ciebie ;)

Podsumowywujac bardzo mnie to denerwuje, gdy ludzie ktorzy nie lubia i nic nie wiedza na temat danej muzyki wypowiadaja sie i ja oceniaja. Wogole temat juz dawno powininen byc zamkniety przypone temat: "REKAWICZKI NA JAZDE GDZIE KUPIC" a tutaj takie farmazony sa pociskane.

EOT

hmmmm a dlaczego uwazasz ze akorat ja nie lubie techno ze nie mam o tym pojecia... a Ty akorat masz i koniec ("EOT") ? ja bym chetnie podyskutwal mimo ze to OT...

tylko sie nie unos......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz RS

bo ogolne jest pojecie ze ktos kto gwizdze, krzyczy jazda, ubiera biale rekawiczki i slucha manieczek nie jest uznawany za kulturalnego znawce muzyki technicznej:>

i ja sie z tym stwierdzeniem zgadzam:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz RS

bo ogolne jest pojecie ze ktos kto gwizdze, krzyczy jazda, ubiera biale rekawiczki i slucha manieczek nie jest uznawany za kulturalnego znawce muzyki technicznej:>

Dokładnie tak jak ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz RS

Dokładnie tak jak ja.

i ja :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poweim krotko i tresciwie :)

MANIECZKI to jest po prostu komercha i dens juz : / - kris drze ryja - i to tylko przyciaga tam ludzi

ostatnio pytam sie kumpli : "sluchacie dalej jeszcze maniek ??? (bardzo zlosliwie) "

oni: " chyba cie po^#%$lo !!! - ja nie jazda " (autentycznie taki txt mi ostatnio puscili ) popi@#$%@lilem sie na lawce :lol: - brechtalem przez 15 min bo wlasnie wyszedlem z domu po przeczytaniu tego topicu :lol:

ogolnie IMHO Manieczek to sluchaja dresy w autach - co rusz slysze tylko jak samochod jakis przejezdza (kaszlak ze zlotymi klamkami i 6 spojlerami :lol:) caly trzesacy sie (plastiki tjuningujace kaszlaka troche odpadaja) i slychac tylko : jazdaaaa !! - to doslownie mam ochote takiemu rzucic kamieniem w szybe :x :x :x

ogolnie NIE ZNOSZE gwizdkow i skrzeczenia DJ'a w stylu "lecimy" , "jedziemy" etc . niestety w klubie do ktorego chodze to czasem sie to zdarza (skrzeczenie DJ'a) , ale jakos mnie nie razi bo na prawde porzadna muze puszcza DJ - sam bylem zaskoczony ze w drastyczny sposob zmienil repertuar (bo wczesniej manieczkowate tanie pochlastane utwory puszczal :/ )

do kapeluszy nic tam nie mam - do rekawiczek tez - chca ludzie z siebie pajacy robic ?? - a nieeeech robia !!! ICH SPRAWA !!

wkurzaja mnie ludzie ktorzy sa obwieszeni diodkami migajacymi! GRRRRRRRRR :x

a tak na zakonczenie ;)

moze niektorzy moga to potraktowac jako dicho : / ale coz (tak potraktowane zostalo to na www.wiejskietechno :/ ) utworek ;)

super sie ostatnio przy nim bawilem , lecz przy szybszym tempie i o wieeele mocniejszym mixie :)

sciagnijcie sobie :

JORDAN & BAKER - Explode(Epic Extended) - polecam wersje EPIC ;)[/b]

updejt:

cos nie doczytalem - kolo ma szczscie ze nie wpisal tych wykonawcow :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz wypowiadałem sie w tym temacie jednak polecam wam coś czego słucham ja w tej chwili:

Dark monks -Insane (Steve Murano RMX )

Felix de la hause cat - silver screen :) (Sound track z midnght club 2 ) :)

Marco Bailey - Krakow (ciężko zassać :( przez kaze)

The Horrorist - One Night in N.y.c - (Chris Liebing Rmx)

A ostatnio zwariowałem na punkcie Satisfaction (Benny Benassi) musicie zoabczyć teledysk :) 8O 8O 8O :twisted: :twisted: :twisted: mi szczęka opadła :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi