Szymon Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Otoz odpalilem dzisiaj freedom fighter`a i co uslyszaly moje uszy :D. Otoz jakies dziwne echo, takie jak na przyklad dodaje sie w srodowiskach w EAX`ie. Nie slysze praktycznie zadnych wybuchow itd...slysze tylko to co znajduje sie bezposrednio przy mnie. To jzu druga taka gra o ile sie nie myle ze state of emeregncy bylo to samo. Obecnie moje stery to 2.45 chociaz zawsze uzywalem 2.03 , te zainstalowalem eksperymentalnie. Nie wiem czego to wina, ale jest to dosc uciazliwe :-/. Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 u mnie tez coś takiego usłyszałem na grze VIETCONG to wina sterowników ,ciekawe kiedy wydadzą jakieś dopracowane stery musisz odznaczyć funkcję EAX i powinno być w tej grze dcobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 rozwiazanie: w menu uruchom wpisujesz DXDIAG a nastepnie przechodzisz do rubryki dzwiek. Tam dajesz przyspieszenie na standardowe (nie maksymalnie). Wylacza sie EAX i dizala noirmlanie , to znaczy dzwiek jest w miare ok :). Sprobuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...