fac Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Jestem nowy zarówno na forum, jak i w tuningu kompa. Chciałbym zrobić okno w obudowie i podświetlić tu i ówdzie. Pleksę mogę mieć za friko, ale nie wiem jaka musi być jej grubość, oraz jak przymocować ją do blachy. Jeśli to możliwe, podajcie jakieś miejsca gdzie kupię potrzebne materiały (Radom, lub .Net). Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 ych... no comments. jest na tej stronie taki zaczarowany link: Szukaj. tam znajdziesz wszystko: co i gdzie kupic, jaka plexa, etc. zaloze sie ze do rana temat wyleci albo bedzie zablokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Tak jak kolega wyżej napisał. Możesz też zajżeć na moded-kompz.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 fac, poświęć przynajmniej dzień na poczytanie forum, skorzystaj również z google i załóż topik dopiero, jak nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...