arthi Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Ostatnio coraz czesciej zastanawialem sie nad zmiana serwisu aukcyjnego, sprzedaz na allegro stala sie po prostu nieoplacalna, jest po prostu drogo. Czy znacie jakis inny polski, dobry, popularny serwis aukcyjny, na ktorym nie ma, az tak wysokich prowizji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 http://www.adico.pl/ ale jakos nie moge sie przekonac do nich oferta tez jest mniejsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Na wlasna reke zaczalem szukac serwisu z tego co widze... jest allegro, pozniej dlugo, dluuugo nic i ... dopiero adico, wlasnie sie tam zarejstrowalem. :) PS. Do allegro nic nie ma, bo na ilosc aukcji nie mozna narzekac, wybor jest naprawde duzy, ale sprzedajacy maja tam ciezkie zycie! :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 I pamiętajcie, że na Adico można przenieść komentarze z Allegro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 I pamiętajcie, że na Adico można przenieść komentarze z Allegro!Jak? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 I pamiętajcie, że na Adico można przenieść komentarze z Allegro!Jak? :) Piszesz do adminow o tzw : Weryfikacje stazu na Allegro, przeniosa Ci wszystkie commenty jakie masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Jest jeszcze POLANO ale nie wiem czy ktoś coś kiedykolwiek tam sprzedał :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 I pamiętajcie, że na Adico można przenieść komentarze z Allegro!Była jakiś czas temu zmiana regulaminu czy jakoś tak. I z tego co pamiętam to nie przenoszą już komentaży tłumacząc się brakiem możliwości ich zweryfikowania. Nie pamiętam już czy mi to mailem przysłali czy znalazłem to gdzieś sam , jak mi się uda to zapodam linka. Update: nie wiem czmu tak mi się wydawało ale faktycznie można przenośić komentaże. BTW jest jeszcze wszystko.pl ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...