Gladiator Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Zamierzam wymienic swoja stara karte na Gainwarda co mozenie o niej powiedziec dobrego i zlego?Za odpowiedzi dzienki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 a za ile ja kupujesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 za nie cale 600 dokladnie 580 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=4535 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Poszukaj w poprzedich postach napewno coś znajdziesz :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Oplaca sie chyba nic fajniejszego za ta cene nie ma... kreci sie super wydajnasc tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 nom jasne, ze sie opyla gdybym mial teraz 6 paczek to bez zastanowenia bym je wydal wlasnie na ta karte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 To nie Gf4Ti4200 ale też jest super. Ekstra się kręci i ogólnie za tą cenę to dobry wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Żeby jednak wycisnąć z niej całość mocy trzeba mieć szybszego procka. Zauważyłem u mnie że między D1000(100mhz) a 1200(133) jest spora różnica: okło 800-1000 pkt w 3DMarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...