sector Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ja WhereIsIt 3.51 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 BrokenCross CD Manager... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 pierwsze slysze ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 http://www.broken-cross.com/bcdm/downloads...dmfreesetup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 tutaj http://www.collectorz.com jest calkiem fajny program do katalogowania mp3 i nie tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 A macie jakiś program do katalogowania i filmów i gier?? Już mnie wku*** że nie wiem gdzie co i komu pożyczyłem.... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 where is it => katologuje wszystko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Ma ktoś do tego spolszczenie?? Bo jakoś nie moge znaleźć, jak by co to na PW. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 EE, nie, to jednak nie program dla mnie. Chodzi mo o coś takiego gdzie moge wpisać nazwe filmu lub gry, ilość cd, w jakich pudełkach były płyty, komu je pożyczyłem itd. Słowem taki program który pomoże mi skatalogować wszystkie moje programy, gry i filmy i zobaczyć jakie mam aktualnie pożyczone, jakie powinienem mieć w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Plugina do Windows Commandera, nawet nie wiem, skąd go mam, ale jest fajny. Działa jak packer, ale pakuje tylko nazwy plików. Jest na mojej strone, jakby ktoś chciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 CD Katalog http://krisoftware.w.interia.pl/ :-) Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giissmo Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Bartez Movie Library, do pobrania z Mułka, razem z "lekarstwem" :) , kataloguje fimy i mp3, dane o filmach pobiera z internetu, program w pełni "krajowy". Polecam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 zawsze mozesz sobie baze danych w accesie zrobic...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...