Skocz do zawartości
badboy11

Taniosc !! widze TANIOSC !!!

Rekomendowane odpowiedzi

www.arest.pl

ktos podal ten adres w jakims watku dot. bartona ale ceny innych podzespolow tez sa niskie!

Sam chciałem kupic tam bartona 2500 i caviara 80JB ale wysylaja tylko kurierem ... 50zl ... :evil:

a jesli ktos z Wroclawia z gotowka i dobrym sercem chcialby mi pomoc to prosze o szybki kontakt :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeee...  na www.pcprojekt.pl jest taniej.

Ale nie wiem jak z wysyłką ew reklamacjami.

heh pcprojekt to moj idol :) reklamacje w terminie zalatwione sprawadzaja sprzet jai potrzebai mozna sie dogadac no i co najwazniejsze wiedza co sprzedaja - ceny jak w tym sklepiku z tematu

troche dziwne 50zl za kuriera - a ilez ta paczka wazy?? ja za mojego 16 kg chiefteca placilem (przez szybka paczke) 30zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeee...  na www.pcprojekt.pl jest taniej.

Ale nie wiem jak z wysyłką ew reklamacjami.

heh pcprojekt to moj idol :) reklamacje w terminie zalatwione sprawadzaja sprzet jai potrzebai mozna sie dogadac no i co najwazniejsze wiedza co sprzedaja - ceny jak w tym sklepiku z tematu

troche dziwne 50zl za kuriera - a ilez ta paczka wazy?? ja za mojego 16 kg chiefteca placilem (przez szybka paczke) 30zl

Twój zasilacz waży 16 kg?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arest to dobry sklep ale seris ma paskudny ( patrz topik z kiepawymi sklepami na oślej ) straszne kłopoty wiec jak już psujecie sprzet to tak żeby nawet nie ruszył

ps. jestem z wroca ale biedny jak mysz koscielna :D zagadaj do .:Snapa:. albo do B3tona oni są moze przy gotówce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, dzieki za checi ale zamowilem juz od jakiegos goscia z allegro :) tanie macie te czesci w tym wroclawiu:

za caviara 80gb 8mb cache i bartona 2500+ i wysylke priorytetowa za pobraniem dalem (a wlasciwie dam...) 770zl

W parczeweie za te akurat czesci dalbym okragle 100zl wiecej... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...