badboy11 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 www.arest.pl ktos podal ten adres w jakims watku dot. bartona ale ceny innych podzespolow tez sa niskie! Sam chciałem kupic tam bartona 2500 i caviara 80JB ale wysylaja tylko kurierem ... 50zl ... :evil: a jesli ktos z Wroclawia z gotowka i dobrym sercem chcialby mi pomoc to prosze o szybki kontakt :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 eee lipa athlona64 niemaja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(to)my Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Może ja coś łyknę. Dawno nic nie kupiłem do kompa... :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 uważajcie na ten sklep, jest we Wrocławiu a obsługa serwisowa praktycznie nie istnieje. Ceny niskie ale w razie czego trzeba się tyle użerać że aż strach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 pajacyk mam mateke rzecznika konsumentow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesN Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 eeee... na www.pcprojekt.pl jest taniej. Ale nie wiem jak z wysyłką ew reklamacjami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 PC project tez wylowilem :D wysylaja po przedplacie na konto jakim kurierem- ok 30-40zl :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 eeee... na www.pcprojekt.pl jest taniej. Ale nie wiem jak z wysyłką ew reklamacjami. heh pcprojekt to moj idol :) reklamacje w terminie zalatwione sprawadzaja sprzet jai potrzebai mozna sie dogadac no i co najwazniejsze wiedza co sprzedaja - ceny jak w tym sklepiku z tematu troche dziwne 50zl za kuriera - a ilez ta paczka wazy?? ja za mojego 16 kg chiefteca placilem (przez szybka paczke) 30zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 patrzac na topic myslalem ze bedzie znowu o monelu :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dividie Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 eeee... na www.pcprojekt.pl jest taniej. Ale nie wiem jak z wysyłką ew reklamacjami. heh pcprojekt to moj idol :) reklamacje w terminie zalatwione sprawadzaja sprzet jai potrzebai mozna sie dogadac no i co najwazniejsze wiedza co sprzedaja - ceny jak w tym sklepiku z tematu troche dziwne 50zl za kuriera - a ilez ta paczka wazy?? ja za mojego 16 kg chiefteca placilem (przez szybka paczke) 30zl Twój zasilacz waży 16 kg? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 buda (big tower) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 arest to dobry sklep ale seris ma paskudny ( patrz topik z kiepawymi sklepami na oślej ) straszne kłopoty wiec jak już psujecie sprzet to tak żeby nawet nie ruszył ps. jestem z wroca ale biedny jak mysz koscielna :D zagadaj do .:Snapa:. albo do B3tona oni są moze przy gotówce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 hehe, dzieki za checi ale zamowilem juz od jakiegos goscia z allegro :) tanie macie te czesci w tym wroclawiu: za caviara 80gb 8mb cache i bartona 2500+ i wysylke priorytetowa za pobraniem dalem (a wlasciwie dam...) 770zl W parczeweie za te akurat czesci dalbym okragle 100zl wiecej... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...