k@rol Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Siemanko, czym czyścicie monitory?? Mój ekran od laptopa się trochę przybrudził, a ja nie wiem czym go wyszyscic. Są jakies prepearaty w sprayu, albo szmatki w pudełku? Które według was sa najlepsze, możecie podac producenta?? ps. pytam, bo juz porysowalem sobie ekran lcd w kamerze, a nie chce uszkodzic kompa:) pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Podłącze się pod pytanie. Sam mam problem ze znalezieniem preparatu do czyszczenia LCD. Strasznie się to palcuje... Słyszałem że nie można stosować środków na alkoholu. Doradzcie coś :arrow: producent, cena, gdzie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newtom Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 "Do czyszczenia ekrany monitora używaj miękkiej szmatki. Plamy trudne do usunięcia można wyczyścić miękką szmatką lekko zwilżoną łągodnym roztworem naturalnych detergentów, np. wodą z mydłem. Nie należy stosować silnych rozpuszczalników, takich jak rozpuszczalniki do lakierów, benzyna czy też inne środki czyszczęce!" To jest cytat z instrukcji mojego LCD NECa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@rol Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 "Do czyszczenia ekrany monitora używaj miękkiej szmatki. Plamy trudne do usunięcia można wyczyścić miękką szmatką lekko zwilżoną łągodnym roztworem naturalnych detergentów, np. wodą z mydłem. Nie należy stosować silnych rozpuszczalników, takich jak rozpuszczalniki do lakierów, benzyna czy też inne środki czyszczęce!" To jest cytat z instrukcji mojego LCD NECa :) a to sie nadaje?? http://www.fellowes.pl/produkt/product_det...id=99718&gid=68 doradzcie :) albo to http://www.emtec-group.pl/Consumers/Office...leaning/Office/ tam jest produkt do TFT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Ja uzywam "sciereczki mikrofazowej" (tak sie to ustrojstwo chyba nazywa :? ), ktora jest do kupienia u kazdego optyka za kilka-kilkanascie zlotych. Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 przede wszystkim niczym co ma jakikolwiek alcohol ja polecam te sciereczki emteca TFT Screen Cleaning Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...