metyl Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Mam pytanie: czy ktos próbował drut moda do bartonowania? tzn łaczymy nie po laminacie ołowkiem czy tez lakierem ale od spodu-wykładamy drucik w odpowiednie nóżki tak zeby był połaczone, wydaje mi sie ze powinno zadziałac. Co szanowne forum na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Mam pytanie: czy ktos próbował drut moda do bartonowania? tzn łaczymy nie po laminacie ołowkiem czy tez lakierem ale od spodu-wykładamy drucik w odpowiednie nóżki tak zeby był połaczone, wydaje mi sie ze powinno zadziałac. Co szanowne forum na to? szczerze to nie widzałęm Bartonowania za pomoca druta na sockecie, tak samo jest z łączeniem L5 za pomocą druta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 mam pytanie: chcialbym kupic sobie bartona i jak patrzec aby poszedl na 200*11 albo moze wiecej bo raczej nie kazdy pojdzie. na co zwrocic uwage? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyl Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Mam pytanie: czy ktos próbował drut moda do bartonowania? tzn łaczymy nie po laminacie ołowkiem czy tez lakierem ale od spodu-wykładamy drucik w odpowiednie nóżki tak zeby był połaczone, wydaje mi sie ze powinno zadziałac. Co szanowne forum na to? szczerze to nie widzałęm Bartonowania za pomoca druta na sockecie, tak samo jest z łączeniem L5 za pomocą druta :) hmm wiec byc moze zadział czy sa jakies przeciw wskazania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decho Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Nie wiem jak w przypadku twojej plyty ale w na deluxach bios 1007 jest kiepski jesli chodzi o wyciskanie magistrali, polecam 1006 lub ubera 1004 ale najpierw poczytaj o tym wiecej czy na pewno na twojej plycie bios 1007 tez lipny jest... 1. Ja mam UberBios1007, uważasz ze UberBios1004 byłby lepszy ? 2. Co sądzicie o zasilaczach Deer ? - jakieś doświadczenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypiz Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 witam wszystkich widze, ze zainteresowanie tym tematem bylo/jest wielkie, wiec moze i ja zapodam swoje wyniki. od wczoraj mam taki oto model thortona 2000+: AXDC2000DUT3C 9731597200167 AQXEA 0334SPMW na razie sie wygrzewa. puscilem go jednak na 10.5x200 i katuje go primem teraz na 1.675v. przy 1.65 prime wywalil mi jakiegos errora. nie probowalem 2.5Ghz ale na 2.3Ghz sie obudzil, z tym ze napiecie chyba dalem wtedy 1.75v lub ciut wiecej bylo. primem nie sprawdzalem, wiec nie mozna jeszcze powiedziec, ze proc dzialalby na 2.3 stabilnie. no ale jutro weekend, wtedy go potestuje jeszcze :) p.s. cache jeszcze nie ruszalem. brazowy laminat, sciezki widoczne. aha chlodzonko to Thermaltake Silentboost @ default RPM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Nie wiem jak w przypadku twojej plyty ale w na deluxach bios 1007 jest kiepski jesli chodzi o wyciskanie magistrali, polecam 1006 lub ubera 1004 ale najpierw poczytaj o tym wiecej czy na pewno na twojej plycie bios 1007 tez lipny jest... 1. Ja mam UberBios1007, uważasz ze UberBios1004 byłby lepszy ? 2. Co sądzicie o zasilaczach Deer ? - jakieś doświadczenia ? Owszem 1007 ssał jeśli chodzi o FSB, ale jakimś cudem 1007 UBERa jest o wiele lepszy. Niby Demolous uaktywnia tylko ukryte opcje w BIOSach, ale coś chyba jeszcze miesza. A co do 1004 to niby najlepszy do OC, ale ma jedną zasadnicza wadę: Jeśli masz dyski w RAID to na bank będą problemy z transferem. Zasilacz Deer postaw obok Codegena :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 eee Hanu nie przesadzaj, dobry Deer nie jest zly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Ja kupiłem Thortona 2200+ ikręci się reweracyjnie 3000+ to nie problem :D tylko chłodzenie wysiada :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Przeczytałem topic do strony 14 (spowodu braku czasu) i nie było tam info na temat blokowania Thortonów. Może mi ktoś napisać od kiedy do kiedy Thortony były blokowane :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 od 39tyg do teraz. Niektóre egzemplarze są odblokowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Kurcze :( Myślałem, ze już przestali blokować. Nie wiecie czy znajdę jeszcze procki sprzed 39 tygodnia :?: AQZFA 0341 SPMW - on jest sprzed 39 tygodnia :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 0341 - wyprodukowany w roku 2003, w 41 tygodniu. Odblokowane procki tylko z drugiej ręki, ale nawet te już ciężko dostać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 A opłaca mi się zmieniać Athlona 2000+ Palomino na Thortona 2000+. Nie mam zamiaru nic podkręcać ani modować :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Choćby ze względu na to, że spadnie temperatura, to myślę, że się opłaca. A w przyszłości będziesz mógł jeszcze pokręcić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 To teraz pytanie kieruje do łodzian. Czy nie ma ktoś z Was znajomego hurtownika/sprzedawcy, który by mógł załatwić jakiegoś podkręcalnego (na przyszłość ;) )Thortona 2000+ :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...