NiemacieK Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 No i jeszcze jedno pytanko: w jakis sposob najlepiej wygrzac proca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 No i jeszcze jedno pytanko: w jakis sposob najlepiej wygrzac proca? sprobuj farelka :lol: p.s. przepraszam :D nie moglem sie powstrzymac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 No i jeszcze jedno pytanko: w jakis sposob najlepiej wygrzac proca? sprobuj farelka :lol: p.s. przepraszam :D nie moglem sie powstrzymac :wink: ja polecam opalarke do farby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 smiejcie sie, ja swojego potraktowalem suszarka bo te waly :twisted: plombuja mostki; plomba za to byla z tych co nie schodza pod suszarka i musialem drapac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Niemaciek daj dużą kropę między mostki i już ,połączenie musi być solidne miałem podobny problem u kumpla ale po paru drinksach ręka mi drgneła i było(przygarnij kropka)dawaj lakierek tylko na ten przepalony!!!!!!!!!!!!!!i wal po linii prostej nie tak do końca jak na moim schemacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Znaczy sie wiem jak zmostkowac chodzi tylko o to ze nie wiem ktory. U mnie na przeciety wyglada drugi nie pierwszy od lewej wiec sie zastanawiam ktory kleic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Znaczy sie wiem jak zmostkowac chodzi tylko o to ze nie wiem ktory. U mnie na przeciety wyglada drugi nie pierwszy od lewej wiec sie zastanawiam ktory kleic.klej ten przepalony ,bo z tego co piszesz masz model "ruski" czyli przepalony 2-gi od lewej POWODZENIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Witam, nie ma znaczenia który mostek jes przecięty... muszą być wszystkie 4 połączone - właśnie pomalowałem ołówkiem i... działa... mam na stole teraz Bartona 2800+ przerobionego z Athlona 2000+ - 30 sekund malowania - 15 sekund ustawiania w biosie (FSB 133 na 166)... CAŁKOWICIE ODWRACALNE (tylko nie wiem jak grafit wytrzyma w wysokich temperaturach ;p ) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Cześć, Mi chwilowo płyta poległa, więc sprawdzałem u szwagra na Shuttle AK12A ze Spire'm 5T208 SuperRock :) Zrobiłem drut-moda na 15x no i potraktowałem L2 ołówkiem. Reasumując 15x145MHz=2175MHz 1.6V 512Kb cache'u. Prime chodził przez całą noc. Coś czuję, że jak już dostanę NF7-S zamiast A7V333 (4 raz padła) to trochę poszaleję. Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Czesc A wiec tak przed chwila dostalem thortonika AQXE@ 0331 XPMW 9839087270897. Zaraz biore sie do testow i zobaczymy na co go stac. Widze ze jest to pierwszy proc z takim oznaczenie na forum. Mozecie co o nim powiedziec ?? Aha jest na zielonym laminacie, jadro różowe. Ma widzoczne sciezki. Ale cache bedzie mozna chyba odblokowac bo widac ładnie te mostki(one nie sa przykryte). Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowiak Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Dimek-> Ten twój Throton jest z NTT System? Jeśli tak to cz ma zaklejone naklejką gwarancyjna mostki L1 i L2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Dimek-> Ten twój Throton jest z NTT System? Jeśli tak to cz ma zaklejone naklejką gwarancyjna mostki L1 i L2?nie za bardzo rozumiem pytania kolegi Sowiak'a. kolega Dimek zamiescil zdjecie: na cos takiego... na ktorym widac gdzie sa plomby. prosze wyjasnijcie mi pytanie kolegi Sowiak'a bo moze ja czegos nie rozumiem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Dimek-> Ten twój Throton jest z NTT System? Jeśli tak to cz ma zaklejone naklejką gwarancyjna mostki L1 i L2?nie za bardzo rozumiem pytania kolegi Sowiak'a. kolega Dimek zamiescil zdjecie: na cos takiego...na ktorym widac gdzie sa plomby. prosze wyjasnijcie mi pytanie kolegi Sowiak'a bo moze ja czegos nie rozumiem :?: Wszystko widac na zdjeciu... Tez nie wiem o co chodzi (ale moze zdjecia sie ma3ek'owi nie otwieraly :?: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Wszystko widac na zdjeciu... Tez nie wiem o co chodzi (ale moze zdjecia sie ma3ek'owi nie otwieraly :?: )czy ja cos zle napisalem? :roll: mi sie cos nie otwierało :?: qrde.. ze mna jest chyba naprawde niedobrze. zwrocilem uwage koledze Sowiak'owi ze nie patrzy na zdjecia i jeszcze mi sie oberwalo :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowiak Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Sorry, ale najpierw mi sie zdjecie nie otwierały a teraz nie moge sie doszukac. Odpowiedzcie tylko i po sprawie. ŻĄDAM ABY TOPIC TEN BYŁ PRZYKLEJONY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 niema... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Wszystko widac na zdjeciu... Tez nie wiem o co chodzi (ale moze zdjecia sie ma3ek'owi nie otwieraly :?: ) czy ja cos zle napisalem? :roll: mi sie cos nie otwierało :?: qrde.. ze mna jest chyba naprawde niedobrze Sorki ma3ek :arrow: chodzilo mi o Sowiak'a :oops: To ze mna o tej porze jest juz niedobrze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Normalnie mam juz dosc. Polaczylem olowkiem wszystkie L2 i [gluteus maximus]. Procek chodzi jak chodzil czyli 2000+. Normalnie juz nic z tego nie rozumiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Normalnie mam juz dosc. Polaczylem olowkiem wszystkie L2 i [gluteus maximus]. Procek chodzi jak chodzil czyli 2000+. Normalnie juz nic z tego nie rozumiem.lacz nie olowkiem, tylko lakierem! olowkiem sie robi na Duronach (Morganach), na AXP trzeba dzialac lakierem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Na samym poczatku laczylem lakierem elektroprzewodzacym ten przeciety mostek i [gluteus maximus]. Moze to wina lakieru bo mam go jeszcze z czasow palomino :) . A tak na marginesie to jaki lakierek polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Popieram prośbę - PROSZĘ PRZYKLEIĆ TOPIC!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Hej a wiec tak 2148mhz na defalut. Dzisiaj zamontuje WC i zobaczymy... Próbowalem laczyc te przepalone mostki ale nie udalo sie odblokowac cache. Juz sam nie wiem ktore trzeba polaczyc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Teraz probuje go wygrzewac w wysokiej temperaturze. Jaka jest najskuteczniejsza metoda wygrzewania?? I jak dlugo trzeba czekac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Teraz probuje go wygrzewac w wysokiej temperaturze. Jaka jest najskuteczniejsza metoda wygrzewania?? I jak dlugo trzeba czekac ??zobacz na gore.. j.w. :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Normalnie mam juz dosc. Polaczylem olowkiem wszystkie L2 i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Procek chodzi jak chodzil czyli 2000+. Normalnie juz nic z tego nie rozumiem.przeciez po zamalowaniu mostkow, nie zmieni sie czestotliwoasc, tylko wielkosc cache. wiec dalej bedzie 2000+. chyba ze co innego miales na mysli.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowiak Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A ja mam pytanie z innej beczki: Jak proc nie wstanie to czym zmyc olowek? Gumka? Jaki olowek najmiekszy? Mówicie coś o lakierach jakie te lakiery i gdzie mozna je kupic i czym usunac? PRZYKLEIĆ TOPIC!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A ja mam pytanie z innej beczki: Jak proc nie wstanie to czym zmyc olowek? Gumka? Jaki olowek najmiekszy? Mówicie coś o lakierach jakie te lakiery i gdzie mozna je kupic i czym usunac? PRZYKLEIĆ TOPIC!!! :!: PRZYKLEJENIE POPIERAM :!: olowek taki, zeby zostawil troche grafitu na procku, HB i mniejsze (ja mam olowek PlusGSM i jest git).. a mazalem gumka.. byle nie arabska :wink: .. miekka i delikatnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 :)PRZYKLEJCIE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Popieram przykleic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc Pawian Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 potkreclem swojego 2000+ na 12.5x166 1.6V i mam temperature dochodzacom do 60st. czy nie jest ona za wysoka :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...