vega Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Witam czy komuś udało się odpalić Longhorna v4029 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 odpalić tak - aktywować nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 a skąd ściągnąć? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 a skąd ściągnąć? :)z internetu :P szukaj szukaj szukaj ==> dawno tego nie pisalem :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 a skąd ściągnąć? :)z internetu :P szukaj szukaj szukaj ==> dawno tego nie pisalem :P 8)haha...nie wiem jak teraz ale kiedyś duuużo sie naszukałem żeby to ściagnać i jakoś sie nie udało (zapchane FTP, jakieś fake, i w ogóle coś cienko z tym było. Słyszałem że gdzies na IRCu jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vega Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Jak już kiedyś pisałem ściągnąłem programem emule w ciągu jednej doby, nawet już jednemu koledze podesłałem wypalonego Longhorna ale się nie ma co przejmować na razie nie znam nikogo kto widział w tej wersji ekran główny nie można przejść dalej za ekran logowania <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span></span> się aktywacja i [gluteus maximus]. Słyszałem opinie że jest potrzebny inny serial i to chyba prawda bo cosik chce abym mu podał inny klucz jak go aktywować usiłuję i na razie tyle a wersja 4029 jest z czerwca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vega Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Jak już kiedyś pisałem ściągnąłem programem emule w ciągu jednej doby, nawet już jednemu koledze podesłałem wypalonego Longhorna ale się nie ma co przejmować na razie nie znam nikogo kto widział w tej wersji ekran główny nie można przejść dalej za ekran logowania <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span></span> się aktywacja i [gluteus maximus]. Słyszałem opinie że jest potrzebny inny serial i to chyba prawda bo cosik chce abym mu podał inny klucz jak go aktywować usiłuję i na razie tyle a wersja 4029 jest z czerwca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Przecież jest witamina na to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...