xequo Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 o to moja pierwsha modyfikacja dla ktorej mam zdjecia. sorry za jakosc zdjec ale mialem do dyspozycji tylko kamerke internetowq co o niej sqdzicie? dyski sama katoda dol obudowy przod pamieci procek karta graficzna caloksztalt ups Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Matko boska, jaka jakość Z tego co widzę (a widzę niewiele) to tylko podświetlone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 dokladnie.. ja widze ze dales tylko cos a'la fiolet , prawdopodobnie katode.. napisz co to dokladnie bo sie nie mozem polapac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 to jest buda z katoda bez bocznej sciany ???? 8O 8O 8O ;) jesli tak to wiele pracy cie ten mod (jesli to wogole jest mod) nie kosztowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 narazie sie nie wypowiem bo niewiele widze poczekam na lepsze fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Ja tam nic niewidze poza jakimś jasnym światłem. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 narazie sie nie wypowiem bo niewiele widze poczekam na lepsze fotki e-e z tym moze byc problem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 jasnosc, jasnosc widze 8O i siakies chaszcze..................... kable chyba, mnustwo roztrzepanych kabelkow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 yyyy na ktorej fotce jest jakas modyfikacja (procz katody) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 eeeee... no troszke malo zmieniles... chyba ze to wina tych zdjec. reed ma racje - kable!! Czemu one sie tak walaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 zmienic zmienilem malo bo dopiero zaczynam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 zmienic zmienilem malo bo dopiero zaczynam :( nie łam się !!! jak zaczynasz to pracuj dalej wytrwale efekt koncowy pewnie bedzie super ja nie mam wcale modowanej budy nie licząc otworów na wentyle zamontowaną chłodnice wentyl 12 WC i takie tam pierdły ale zero swiatełek czy katod jedyne co swieci to dioda od dysków i powera i wyswietlacz LCD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 hehe zeby to jeszcze cash byl na bude big tower to bedzie fullwypas :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Ja mialem szczescie to se kupilem big towera no-name za 120 PLN minus moja stara buda wyszlo 20 PLN za BIG Towera ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 widze budke taka sama na jakiej oparty byl moj PROJECT HYDORIUM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 widze budke taka sama na jakiej oparty byl moj PROJECT HYDORIUMino ze ty mash bigtower a ja miditower :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 te zdjecia przypominaja mi fotosy stacji kosmicznej MIR ;) A moze to sa zdjecia z jakiego starego Star Treka ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 hmmm no coz :) jakbym pokazal mojego nietykanego chiefteca jako mod to tez y sie liczylo? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 jasnosc, jasnosc widze 8O i siakies chaszcze..................... kable chyba, mnustwo roztrzepanych kabelkow :? HEHEHE A w haszczach byla ona cala napalona :D NIC NIE WIDAC NA TYCH ZDJECIACH HEJ!!! :lol: :D bardzo slaby kontrast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...