prezesrm Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Witam, mam dysk taki jak w konfigu poniżej, moze to troche glupie pytanie, ale czy do dyskow tez sie instaluje jakies oprogramowanie (np. kontrolery ATA/100) ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Wiesz co moze ja nie wiem wszystkiego o kompach :) (moze napewno :) ) ale mysle ze nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Do dysków softu sie nie instaluje, za to instaluje sie stery IDE do płyt głownych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 :arrow: wystarcza stery do plyty glownej (do dyskow twardych nie istnieja), wraz z nimi zainstaluja sie stery do kontrolerow IDE. jezeli posiadasz kontroler ATA na osobnej karcie PCI, wtedy instalujesz stery dolaczone do tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...