Timm Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Witam :(. Od kilku dni mam dziwne objawy w kompie. Nagle bez powodu niezaleznie od tego co robie zwisss... Po kilku sekundach reset. Zasilka trzyma napiecia(przynajmniej dopoki dziala system), wszystko zimne( ponizej 25C). Sprzet jak w opisie, system win xp. Jakies pomysly ? :( Jeszcze dodam nacisniecie klawiszy albo ruszanie myszka w czasie zwisu(a przed restartem) wydaje pojedynczy "niski" dzwiek z beepka trwajacy nieco ponizej 1s ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAR Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ja miałem kiedyś te same obiawy i po dokładnym sprawdzeniu wszystkich części w kompie okazało sie za padły mi ramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Pozycze sobie i sprawdze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...