Pabloo Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Siemanko :lol: Mam mały problem ( :?: :!: ) otóż: Mam płyte główną (HOT-637A) Intel i440LX C300 64 mb ram i Windows'a Me. Podczas startu systemu (gdy załaduje się pamięć i bios wykryje wszystkie dyki) komputer wiesza się (czasami) na komunikacie: "Veritying DMI Pool Data" (przed pojawieniem się logo). I komputer dalej się nie włączy. Niekiedy wystarczy zmienić co kolwiek w BIOS'ie np. kolejność uruchamiania napędów i wszystko jest ok ale przez pewiem czas. Potem znowu problem się powtarza. Co robić? Pabloo 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Spróbuj załadować ustawienia domyślne biosa, lub tryb awaryjny windowsa. Jeżeli winda załaduje się w awaryjnym, to mogą być winne sterowniki-------------> załaduj inne. Jeżeli na ustawieniu domyślnym biosa problem się powtarza, to raczej winny jest sprzęt. (ja stawiam na dysk, lub pamięci). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 A po reinstalce windowsa to samo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...