bambus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Elo !! Mam pytanko zmieniam grafike i ktora bedzie lepsza waszym zdaniem mam do wyboru dwie : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8601 459zl czy http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6107&sid=1 499zl Ktora ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Msi na zaniżone taktowanie pamięci zdecydowanie winfast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Zdecydowanie WinFast <>Leadtek :D No i winfast ma piękne pamiątki Hynixa które u mnie lataja bez zadnej modyfikacj chłodzenia na 628Mhz a po dołozeniu wentyla na góre grafy ida ~650Mhz (WinFast ma duuuzy radiator przykrywajacy GPU i pamiatki ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Co Wy za przeproszeniem pitolicie. Zauwazcie ze to 2 rozne karty !! Po 1: na linku z Komputronika jest MSI 128 MB !!!!! ktora to am standartowo 4ns, a na linku z Siriusa jest Leadtek 64MB !!! i czas dostepu 3.6ns Po 2: ale najmniej wazne na fotce z Komputronika jest Leadtek jako MSI. Gratuluje Panom :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Ale gdzies czytalem ze wersja OEM nie ma radiatorow na pamieci I chyba winfast tez ma pamieci 4ns ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Mam takiego winfsta OEM. Bez radiatorow na pamieciach smiga 300/600 bez klopotow. Ma najlepszy chip jezeli chodzi o TVout - Conexant Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 lukasrz -> ten Winfast to OEM a wiec malusienki radiatorek tylko na gpu, chlodzenia takie jak MSi rowniez OEM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ja w komputronie, kupilem gf4 4200 128mb (4ns) OEM, mial miec oryginalne chlodzenie, dostalem to co jest na obrazku msi, blaszka z wiatraczkie, wszysto byloby ok, gdyby nie to ze WTEDY na obrazku bylo takie chlodzenie jak w boxie, a mialem blaszke, po tym jak zrobilem awanture zmienilo obrazek. w sumie, ten winfast oem 128 poszedl na 300/600 pozdrawiam, gdybym teraz mial cos brac to tylko jakiegos radka, 9600pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Panowie to wkoncu jakie pamieci ma ten leadtek 4,0ns czy 3,6ns zaznaczam ze chodzi mi o wersje z siriusa OEM ??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 I jeszcze jedno co oznacza wersja LE (chodzi o tego winfasta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Chodzi o wersje ti4200. TD to ti4400 a LE TD to wersja ti4200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 na sklep.wgk.waw.pl jest ten winfast box z radiatorami takze na pamieciach. http://www.sklepwgk.pl/opis.php?id=LEGF44200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ???? cos mi tu niegra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ???? cos mi tu niegra Co ci niegra bierz tą grafe : http://www.sklepwgk.pl/opis.php?id=LEGF44200 (prawdziwe zdiecie) sam ja mam i jestem happy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 spoko wiem ze karta jest superr :D ale wydaje mi sie ze wersja oem jest okrojona z tych radiatorow na pamieciach prawda to czy nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 spoko wiem ze karta jest superr :D ale wydaje mi sie ze wersja oem jest okrojona z tych radiatorow na pamieciach prawda to czy nie ?? TAK JEST KROJONA , BIERZ TEGO BOXA CO CI DLAEM LINKA ups sorqi za caps locka (dziad sie wcisnął) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...