swiatlo Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Wiatam wszystkich. Mam jednego kłszczyna. Czy znacie moze jakies zasilacze do kompa ze standardowo podwietlanym wentylatorkiem ?? ( ma sie wymagania :P ). Jesli tak to zapodajcie jakies linki albo przynajmniej nazwe. PEACE and z góry dzieki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfos Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Długo, długo szukałem i nie znalazłem :cry: Z tego co wiem, to nikt takich nie robi, ale co za problem przerobić jakiś zwykły :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Na wiekszosci Chieftecow (360W) nie ma plomb gwarancyjnych, mozna sobie podmienic, nawet ciekawski pomysl 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Ja mam tak przerobionego Impet'a: wywalilem stary wiatrak a zamiast tego wycialem dziure w zasilce nad prockiem. Sprawdza sie swietnie (taki aktywny cooling ;)) i cooler do tego jeszcze swieci (coolermaster niebieski). Jak dopadne w koncu bude Chieftecaz PSU Dual Fan tez pozmieniam wiatraki. Tylko czy trafie na takiego bez plomb gwarancyjnych... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 pomysl fajny, ale czy moze sa swiecace 120mm wiatraki ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 :idea: ANTEC - SmartBlue 350 - TrueBlue 480 zapytaj w firmie http://dimm.pl/ jak tam jeszcze nie ma to w innych sklepach (w Polsce) tez nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 :idea: ANTEC - SmartBlue 350 - TrueBlue 480 zapytaj w firmie http://dimm.pl/ jak tam jeszcze nie ma to w innych sklepach (w Polsce) tez nie ma :P fajne, ale pewnie ten drugi kosztuje tyle co moja jednostka centralna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 fajne, ale pewnie ten drugi kosztuje tyle co moja jednostka centralna :( mialy byc drozsze o pare dyszek od zwyklych - SL350 i True480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 pomysl fajny, ale czy moze sa swiecace 120mm wiatraki ?? ;) A nie umiesz sam podswietlic tego wentyla ?? Toz to max 1h roboty, dokladnej. No i czas schniecia sprayu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Wlasnie: malujesz wentyl na srebrno/chrom i dajesz 1-4 diody. I tyle roboty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 taki przezroczysty jest fajniejszy :) Pozyjemy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Ale nie wiem czy dostaniesz przezroczysty 120mm...raczej watpie. Dlatego jedynym rozsadnym rozwiazaniam jest pomalowac go (oczywiscie nie musisz, ale wtedy swiatlo nie bedzie sie tak ladnie odbijalo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Wlasnie: malujesz wentyl na srebrno/chrom i dajesz 1-4 diody. I tyle roboty ;) Powiem wam ze IMO bialy lepiej daje, i diody UV. Robilem kumplowi, efekt naprawde ciekawski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Mowisz ze lepiej pomalowac wentyl na bialo + UV ? Ciekawe jak to wyglada... Masz moze dostep do jakis fotek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Ale nie wiem czy dostaniesz przezroczysty 120mm...raczej watpie... mialy byc iCute ale z powodu zbyt malego zainteresowania nie bedzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 u mnie w nocy wygląda to tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Mowisz ze lepiej pomalowac wentyl na bialo + UV ? Ciekawe jak to wyglada... Masz moze dostep do jakis fotek ? Nie mam fotek, ale naprawde efekt jest swietny, ten bialy swieci zaczepiscie, lepiej niz srebrny, duzo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatlo Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ok dzieki za wszystkie odpowiedzi :-) W tym tyg na polskim rynku ukazal sie jeden dosyc ciekawy wentylatorek http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7200&sid=1 ale cena niezbyt atrakcyjna :( co sadzicie o tej maszinie? :-) PEACE 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 antec to antec. jak bym mial kase to bym kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...