esem Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Mam sl-75drv4 P2, athlona +1700XP (0,18um), do tego MoBo mogę maksymalnie użyć +2100XP (0,18um), bo żaden 0,13um nie "pójdzie". Nie jestem graczem. Pytanie: czy dzisiaj warto modernizować sprzęt, myślę o Bartonie 2500, 2800, czy lepiej poczekać z 1/2 roku i wchodzić w Athlona 64 - zakładając, że wtedy uda mi się "opchnąć" moje MoBo i procka. Oczywiście dzisiejsza modernizacja opóźni przejście na Athlona 64 o rok albo i więcej. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 :D - nie-graczowi to starczy p3~650 MHz (no chyba że robi zaawansowaną grafikę 3d albo zajmuje się montażem konretnych kawałków wideo - ale i tutaj wystarczy tylko dużo RAMu)....niby to żart ale coś w tym jest czyż nie? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 @Myszaqu Są zastosowania komputera, o których graczom się nie śniło, a supermaszynki do gier, to przy tych zastosowaniach nędzne kalkulatory. Co do czekania - z komputerami jest generalnie jedna prosta zasada - czekaj tak długo, na ile sprzęt Ci wystarcza. Z każdym tygodniem za te same pieniądze masz szybszy sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Z każdym tygodniem za te same pieniądze masz szybszy sprzęt. i to trzeba podkreslic wezykiem :P BTW ja zmieniam czesci wtedy gdy sa one jeszcze cos warte i nie bede musial za duzo kasy dolacac do nowego sprzetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Z każdym tygodniem za te same pieniądze masz szybszy sprzęt. i to trzeba podkreslic wezykiem :P BTW ja zmieniam czesci wtedy gdy sa one jeszcze cos warte i nie bede musial za duzo kasy dolacac do nowego sprzetu popieram jak masz kase to inwestuj a nie potem proca + mobo puscisz za 50zl:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Dzisiaj za moje MB + proc + 256DDR dają mi 500PLN. 1,5 roku temu dałem prawie 2.000 (jak doliczę zasiłkę). :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 mysle ze dobra cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 A czy obecny komp wystarczy Ci do Twoich zastosowań?? Jeżeli tak to się zastanów. Finansowo wszystko jedno czy teraz sprzedasz czy później. Bo Sprzęt co teraz kupisz i tak zaraz straci na wartości. Ja dokupuje ramu i czekam jeszcze (sl75drv5 + 1700+ ,13) a zajmuje się głównie grafiką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 poczekaj na technologie 0.09 bo przejscie z 0.13 zmieni wiele ja zmieniam procesor tylko razem ze zmiana technologii bo najtanszy w danej technologii przewaznie daje sie bezproblemowo krecic do najdrozszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 poczekaj na technologie 0.09 bo przejscie z 0.13 zmieni wiele ja zmieniam procesor tylko razem ze zmiana technologii bo najtanszy w danej technologii przewaznie daje sie bezproblemowo krecic do najdrozszego Tak, ale moja płyta ma ograniczenie: max. 0,18um: zamiana +1700 na +2100 niewiele wniesie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...