RaF Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Gdzie mozna w Poznaniu kupic paste ceramique ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Gdzie mozna w Poznaniu kupic paste ceramique ??? Przyłączam się do pytania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 no i bez glupich odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 no i bez glupich odpowiedzi Akurat od jutra będę w Poznaniu, a zamówiłem ta pastę w Disco-techu i będzie dopiero w przyszłym tygodniu. Wobec powyższego zastanowiłbym się czyja odpowiedź jest bardziej głupia... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Hehe, probowaliscie w Znaku :?: Jak nie maja to pewnie Wam sprowadza, oczywiscie jak ladnie poprosicie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Dares to nei bylo do Ciebie tylko ogolnie bo wiem jak sie takie topicy rozwijaja a w Znaku to juz probowalem ale okazalo sie ze jestem pierwsza osoba ktora pyta o paste na procesor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Dares to nei bylo do Ciebie tylko ogolnie bo wiem jak sie takie topicy rozwijaja a w Znaku to juz probowalem ale okazalo sie ze jestem pierwsza osoba ktora pyta o paste na procesor oki, sorry za moje słowa, myślałem, że to do mnie. Oczywiście pytanie wciąż aktualne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Komputronik :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Komputronik :?: Bez szans... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Przejdzcie sie po Ratajczaka i na pewno znajdziecie (moze Metro, Rainbow :idea: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Przejdzcie sie po Ratajczaka i na pewno znajdziecie (moze Metro, Rainbow :idea: ) Obawiam się że wszyscy mają wpisaną pastę w ofertę a żadna nie ma na stanie, pewnie same Titany, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Proponowalbym telefon do sklepu i pytania czy zalatwia. IMO w Znaku najwieksze prawdopodobienstwo ze sie uda 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 w znaku patrzyli jak na debila ja sie spytalem centrala bestcomu tez odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 w znaku patrzyli jak na debila ja sie spytalem centrala bestcomu tez odpada W discotechu mają mieć w przyszłym tygodniu, w siriusie podobno jutro. Wysyłka 10 zeta. Zamówiłem 2 szt. w przyszłym tyg. też będę w Poznaniu więc koszty przesyłki po 50 % i problem załatwiony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ok jak nei znajde na dniach w poznaiu to mozemy tak zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ok jak nei znajde na dniach w poznaiu to mozemy tak zrobic To daj znać wcześniej to domówię jeszcze 1 sztukę do zamówienia. Biorę 2 dla siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ups post jakos dziwnie spadl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ups post jakos dziwnie spadl może mysleli, że już problem rozwiązaliśmy :D A pytanie cały czas jak najbardziej aktualne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Jeśli w sklepoach komputerowych nie ma to może warto spróbować w elektronicznych. Czasami mają rzeczy przydatne dla overclockerów:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ok jak nei znajde na dniach w poznaiu to mozemy tak zrobic To daj znać wcześniej to domówię jeszcze 1 sztukę do zamówienia. Biorę 2 dla siebie. jeżeli można to ja bym się skusił na paste.( jezeli odbiór były w Poznaniu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 kwiatowa po schodkach do gory albo na dol (dwa sklepy) jak tam nie bedzie to juz nigdzie nie bedzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...