Gubernator Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Przez własną głupote zaczołem formatować nie ten dysk co trzeba(niestety z pod windy, bo gdyby to był dos to nie było by problemu) i po paru sekundach skapnołem się co robie, wdusiłem reset... idzie to jakoś odzyskać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 yyy, juz raz odpowiadałem w tym temacie i był on załozony troche wczesniej niz 21.18. Było !!! Nizej jest podobny temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 yyy, juz raz odpowiadałem w tym temacie i był on załozony troche wczesniej niz 21.18. Było !!! Nizej jest podobny temat.No wiem, ale jest taki problem że ja nie widze mojego poprzedniego tematu! nawet gdy klikam w swój spis, nie ma go tam.... myślałem że coś nie tak kliknołem i zrobiłrem jeszcze raz, możesz mi linka podać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Twojego poprzedniego tematu rzeczywiscie nie ma, a nizej jest podobny temat o odzyskaniu skasowanych plików. Ale juz ci napisze w tym temacie, więc użyj programów easy recovery pro lub get data back do odzyskania danych. Jak uzyjesz wyszukiwarki to powinno znaleźc pare tematów w których są podane równiez inne programy tego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Twojego poprzedniego tematu rzeczywiscie nie ma, a nizej jest podobny temat o odzyskaniu skasowanych plików. Ale juz ci napisze w tym temacie, więc użyj programów easy recovery pro lub get data back do odzyskania danych. Jak uzyjesz wyszukiwarki to powinno znaleźc pare tematów w których są podane równiez inne programy tego typu.] Ok, zobacze dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...