Gość Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 skofigurowalem sdi tak ze sie laczy zaraz po starcie Systemu ale w moge z tego kozytac tylko w knsoli a jak odpale sobie X'y to po wpisaniu w mozilli adresu np www.tweak.pl nie dziala jak wlacze kppp to wyrzuca mi ze modem jest zajety a gdy rozlacze w konsoli wruce do X'ow zapodam kppp (skofigurowane tak jak trzeba) to jest modem redy potem initializing modem i qpa dalej nie rusza jak powinna wygladac konfiguracja kppp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Wpisales do /etc/resolv.conf dnsy serverow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Napisz używając znaków przestankowych i polskiej gramatyki. Bo narazie to za Chiny zrozumieć nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ok :D skonfigurowałem sobie sdi tak że łączy sie zaraz po starcie Systemu (w konsoli), ustawiłem wszystko co trzba dns'y w resolv.conf: nameserver 194.204.152.34 nameserver 194.204.159.1 na końcu inittab h0:2345:respawn:/usr/sbin/pppd /dev/ttyS0 etc/ppp/options: 115200 defaultroute crtscts lock -detach persist user user_z_tepsy pap-secrets user * haslo ip no i teraz jest tak jak się połącze z netem (w konsoli) to działa na terminalu świecą się kontrolki które powinny jak wpisalem ping www.tweak.pl to dziala ale jest problem jak odpale sobie X'y potem w mozilli wpisze jakiś adres to lipa nie laduje sie stronka jest "resolving www.tweak.pl" (chyba dobrze napisałem) i tyle a gdy odłącze go z konsoli wróce do X'ów i chce sie połączyć z natem przez kppp wszystko idzie ładnie ale sie kończy na initializing modem i tyle dalej nie rusza (światelka na terminalu sie świeca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ok joz dziala wszystko paranoik usun topic co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 po co innym sie przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...