Noiser Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 http://www.zapwizard.com/lanpc/HighRes/index.html od 30 minut ogladam te kilka zdjec i nie moge sie napatrzyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 heh juz to widzialem... (chyba byl link na forum...0 ale modzik zajefajny... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Fajny ten dekstopik. Wszystko na zielono + klawikord glowwireami podświetlony. Konsekwentnie. Podoba mi się!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=40585&highlight= :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 spox buda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 To jest wersja dla polskiej armii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 A mi sie mod nie podoba... Wykonanie pierwsza klasa, ale nie chcialbym miec kompa-radiostacji ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 buda jest jak dla mnie beznadziejna, jakies pudelko po nabojach :/ Za to klawa i mycha jest W Y P A S I O N A :D Tez musze kupic sobie diodki, tylko do jakiego pradu je podlaczyc? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 To całkiem proste, Watsonie, do gniazda trójfazowego 380 V. Mnogo o tym tu było, nawet taki lamer ze wsi jak ja to wie. Poszukaj "diody" albo "diody podłączanie". Aha, na pewno dostanę lizaka od moderatorów, kiedy napiszę "szukaj, było" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 To całkiem proste, Watsonie, do gniazda trójfazowego 380 V. Mnogo o tym tu było, nawet taki lamer ze wsi jak ja to wie. Poszukaj "diody" albo "diody podłączanie". Aha, na pewno dostanę lizaka od moderatorów, kiedy napiszę "szukaj, było" :> Jonas bez obrazy ale lamer jesteś , czytam to forum i czytam i co widze twoją wypowiedz to ten sam text szukaj niechcesz nic do tematu wnosic to ZAMKNIJ SWOJĄ SZANOWNĄ morde bo to staje sie denerwujące to twoje szukaj .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 "Moje" szukaj? Sory gregory, ale ja się tylko dostosowuję do lokalnego kolorytu :> A o tym, co mam zamknąć, komu bardziej śmierdzi pod pachami i gdzie mnie masz pocałować, możemy pogadać na privie. O ile rzecz jasna obrzucanie się inwektywami do siódmego pokolenia wstecz można nazwać rozmową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Wyyebana w kosmos buda!!!! To chyba jedna z najlepszych jakie dotad widzialem. Moze mam jakies skrzywienie ale mnie niezle ten mod podjaral :D edit: po obejrzeniu filmikow moge stwierdzic jedno: ta buda MIAŻDŻY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 dla mnie kicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Po prostu rewelacja:))) Bardzo mi się podoba!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 To całkiem proste, Watsonie, do gniazda trójfazowego 380 V. Mnogo o tym tu było, nawet taki lamer ze wsi jak ja to wie. Poszukaj "diody" albo "diody podłączanie". Aha, na pewno dostanę lizaka od moderatorów, kiedy napiszę "szukaj, było" :> Jonas bez obrazy ale lamer jesteś , czytam to forum i czytam i co widze twoją wypowiedz to ten sam text szukaj niechcesz nic do tematu wnosic to ZAMKNIJ SWOJĄ SZANOWNĄ morde bo to staje sie denerwujące to twoje szukaj .... sl!qe żółta kartka za brzydką odzywkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...