yaro120 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 1. Opcja: http://www.pc-cooler.com.pl/show_ele.php?e...l_id=320&lev=41 2.Opcja a)Radiator ZM-NB32 J http://www.pc-cooler.com.pl/show_ele.php?e...l_id=238&lev=59 B) Cooler MP-G2 który mam !!! http://www.pc-cooler.com.pl/show_ele.php?e...l_id=236&lev=54 3.Opcja Może wy coś wymyślicie ma być cicho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 NIE ROZUMIEM JAK MOZNA KUPOWAC POPIERDÓŁY 26db i 5-8cmf lepiej kup zalmana fb123 - wygnij ramie tak by cooler był ok 1cm pod rdzeniem i pusc na 5v -masz 3xwydajniej i 3xciszej- sam to stosuje od jakiegos czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 >> Galeria GFX << Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 yaro120 - sprecyzuj ile masz do wydania to cos ci polecimy :) - ja tak osobiscie polecam (poraz kolejny bo sam sie nie moge na to zebvrac :) ) kupic (np w komutroniku za 50cos zl) radiator z wentylem na procka zalman cpns 3000+ oem - i jak zostawisz go jako pasywny to i tak ci styknie a jak nie to masz z nim wiatrak zalmana 92mm/92mm - cisza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doom_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ZM-NB32 odpada - mam go na NB i się grzeje :), choć jest cichy :))) Na grafie po prostu za mało skuteczny by był... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Ja tez do grafy mam Zalman FB123 i do tego regulator i chodzi dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 kasą nie jestem ograniczony ale więcej niż 100zł napewno nie wydam ;) Po prostu jesli mam wydawać więcej na cooler to chce żeby mi się to zwróciło (w podkręcaniu..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 zartujesz sobie?? nawet wydajac 100 na nie wiem jaki cooler na rdzen grafy nie uzyskasz na nim wiecej niz 5-10% w stosunku do o/c na firmowym czyli wychodzi przy sprzyjajacych wiatrach 10zł za 1% -warto??? lepiej opchnij proca i płyte i kup cos porzadniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 http://www.4max.pl/produkt.asp?g=78&gg=76&id=192 może takie coś ?? tylko trroche za drogie a mi nie są potrzebne ledy, grille i inne bajery.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Elo kup duzy radiator od cpu nap do atlon i przyklej do do rdzenia karty nie musissz miec wiatraka na tym moj kumpem tak ma i karta sie nie wiesza Albo blok wodny tak jak ja i tez jest spoko i cicho NARA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 IMO lepiej te 100 zeta przeznaczyć na wymianę cefalona na Athlona. wydajność podskoczy ci więcej niż jakbyć do celiny wsadził GF4Ti4200. i w cale nie musi cię to kosztować dużo, po prostu znajdź jelenia na balerona i amień na coś co ma wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 wiesz zmiana płyty głównej mija się z celem...... Mój cel: P4 2,4 jak optymalnie stanieją kupuję!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...