millor Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 mam ją a w cenniku znalazłem ją za 240zł za ile ją mogę sprzedać jest to normalna karta czy coś wyjątkowego ma 2 procesory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5er Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Taka karta to nic szczegolnego. Jak znajdziesz kogos kto uzytkuje siec typu Token-Ring to moze ja od ciebie kupi. O ile pamietam z dawnych lat to technologia sieciowa stworzona przez IBM, nie spotkalem takiej sieci w zastosowaniach domowych, o ile sie nie myle :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 token ring jest dosc stary i jak dobrze pamietam tam jest 4mbps trasfer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 cemu nie kupisz cela 533 przejciówkę i chulaj na 800 ????: Jak upmplowi tak zrobiłm i wyszło to z 100zł z coolerem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5er Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 To ze jest stary to jeszcze nic. Obecne Token-Ring'i lataja 100 i 200Mb/s :) - tylko ta karta o ktorej mowa to 4/16 a nie 4/16/100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 a kupić ktoś mógby ją jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...