piniusz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Mam dziennie kilka restartów, a po nim zapisany plik dump. Tylko nie wiem jak go odczytac. Mam nadzieję, ze mi pomoże w ustaleniu przyczyny restartów. Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Z tym ci nie pomoge ale za to ty mozesz mi to pomoc ! , powiedz mi czy masz ten pliczek co masz w avatarze wiekszy? Moja dziewczyna ma fiola na punkcie kaczuszek i chce ta fotke full, mowi ze jest sloooooooooodka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Mam. Ma 237kb. Nie jest za duża:)) Wysłać ci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 te pliki przynajmniej u mnie są w windowsMinidump i zajmują po 64 kb, spróbuj edytować notatnikiem albo czymś w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Notatnik nic nie daje. Same krzaczki:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Zainstaluj sobie Support Tools z płyty instalacyjnej Windowsa (support/tools/), bo potrzebny Ci będzie dumpchk.exe, który znajduje się w tym zestawie. Następnie wpisz w command dumpchk ścieżka_do_pliku (np.: dumpchk c:windowsminidumpmini092603-01.dmp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Dziękuję:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...