genius Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Interesuje mnie porownanie mozliwosci OC serii SL656 czyli tej nowej taktowanej 1.5V. W porownaniu do dwoch poprzednich SL5Y5 i SL5XS. Czy ktos ma SL656?? Jaka opinia czy warto kupic?? Ile max najlepiej przy WC, bo taki mam ja.[/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Interesuje mnie porownanie mozliwosci OC serii SL656 czyli tej nowej taktowanej 1.5V. W porownaniu do dwoch poprzednich SL5Y5 i SL5XS. Czy ktos ma SL656?? Jaka opinia czy warto kupic?? Ile max najlepiej przy WC, bo taki mam ja.[/i][/b] Odnosnie tego proponuje www.overclockers.com :arrow: CPU database... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Interesuje mnie porownanie mozliwosci OC serii SL656 czyli tej nowej taktowanej 1.5V. W porownaniu do dwoch poprzednich SL5Y5 i SL5XS. Czy ktos ma SL656?? Jaka opinia czy warto kupic?? Ile max najlepiej przy WC, bo taki mam ja.[/i][/b] Podaj jakiegos linka do tego proca. Nawet na stronie Intela go nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...