neoeinz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Witam mialem zamiar kupic MSI GF Ti 4200 ale juz nie moge nigdzie dostac, mialem gainwarda ultra650 i podczas grania pieprzyl mi sie obraz wyskakiwaly kolorowe paski i totalna zwiecha a po resecie w biosie to samo dopiero po wylaczeniu kompa bylo ok(wie moze ktos co moglo byc tego przyczyna)aha test 3dmark03 przeszedl bez problemu z 1804pkt. Nie wiem czy to dobrze czy nie:P A pytanie mam taie czy ktos cos wie o karcie Pine Gf4 Ti4200 128 MB VIVO/DVI, czy to jest dobre i czy oplaca sie to brac wogole, aktualnie mam znowu gf mx440:/ Prosze o odpowiedzi, pilne!!! Pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 mialem gainwarda ultra650 i podczas grania pieprzyl mi sie obraz wyskakiwaly kolorowe paski aktualnie mam znowu gf mx440:/ Pozdrawiam :D Ciekawe jakim cudem - przeciez na Gainwarda jest 36 miesiecy gwarancji - byl zrabany (kondensatory nie te - bylo kilka watkow o tym - poszukaj) trzeba bylo odeslac do MMV i przyslaliby ci nowa o tych samych parametrach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 nie bede zakladal nowego tematu wiec zapyam sie tu... poleccie mi jakies GF4 Ti200 do 800zl... pamiec 128mb i na AGP x8... nie bede raczej karty krecil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoeinz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 I jeszcze jedno pytanie :) Lepiej dac 340za za - - Radeona 9100 Hercules 3D Prophet 64 MB DVI + tv-out 128-bit czy - Gainward GeForce4 PowerPack Ultra/650 prosze od odpowiedz :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Lepiej jak dasz 360zł za Albatrone tego co mam w podpisie i kupisz odemnie bo mi kasy trzeba 8) i napewno bedziesz lepszym wyjsciem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 nie bede zakladal nowego tematu wiec zapyam sie tu... poleccie mi jakies GF4 Ti200 do 800zl... pamiec 128mb i na AGP x8... nie bede raczej karty krecil... 800 zł to masa forsy jak za GF4Ti4200 i wg mnie się nie opłaca, tu jest znacznie taniej MSI (więcej modeli ma być w przyszłym tygodniu): http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=593 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Pine=XFX good shit :twisted: ponizej 500PLN G4Ti4200 128mb AGPx8 lepszego nie dostzaniesz (ale bez VIVO :roll: ) www.xfxgraphics.com sprzedają to w incomie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...