KWS89 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Mój kolega ma taki temat na prace domową i niewie jak ją wykonać... Może by ktoś mogł pomoc mu bo ma ją na poniedziałek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 :lol: Na ten poniedziałek? Na jakiej uczelni/ szkole on się uczy, że na prace dyplomową wystarczy mu jeden weekend? 8O :o Sorrki nie mogłem się powstrzymać, choć wiem, że nie pomogłem :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Polecam książkę "Miernictwo elektryczne" Jan Dyszyński, Ryszard Hagel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 THX. Krzysiu dostał tę prace w poniedziałek a się uczy w technikum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 THX. Krzysiu dostał tę prace w poniedziałek a się uczy w technikum...A technikum, myślałem, że coś "wyższego" :wink: :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...