berkut Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 szkoda ze nie jestes z wawy :| a nie masz zadnego kumpla z mobo pod P4 ? najlepiej nowszego niz I845 ? Bo na tym takze mozna poprobowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 szkoda ze nie jestes z wawy :| a nie masz zadnego kumpla z mobo pod P4 ? najlepiej nowszego niz I845 ? Bo na tym takze mozna poprobowac niesty o takim sprzecie to u mnie znajomi mogą pomazyć :D tylko ja jestem jakiśwyłam . jest ktoś z forum kto bedzie wstanie pomóc ?? bo sam już nie wiem.. a może jakiś elektronik ??? ze ślaska z którym się moge spotkać i spróbiowałby ją naprawić oczywiście nie charytatywnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 no i obdzwoniłem 32 serwisy na terenie sląska !!!! i rzaden sie nie podejmie naprawy jesli to nie bios bo owszem wgrać mi go spokojnie mogą to nikt nie podejmnie się naprawy . i co teraz jakieś pomysłyu linki adresy telefony ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...