(to)my Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Oj przypomina mi się sytuacja jak to producenci VooDoo olewali taką malutką firemkę jak NVidia... NVidia drogo płaci za niedocenienie ATi. http://www.neoseeker.com/news/articles/hea.../Hardware/2625/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 heh... 2x szybsza od 9800pro... niewiarygodne.. i ciekawe ile toto bedzie kosztowac.. pewnie z 800$..esh , to moze inne modele ati potanieja? oby... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ati sie jeszcze wiele moglo nauczyc od NV, np. jak robic dobre pcb.. :| fakt faktem ze jakby zrobili r350 podrasowane (2x wiecej potokow itd, dopracowany silnik itd) to nie sklamia ze ma 2x wieksza moc mnie ciekawi co wymyslili w NV40 bo w stosunku do np. NV30 ma malutki rdzen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 może zmienili technologię na 0.09u ? i dlatego takie małe ? mi by było zawaliście szkoda nVidii bo kiedyś kupiłem rivę TNT creativa (530 zł, kiedyś to było 5 300 000) zamiast tańszego Voodoo2. czyli jestem z nV od początku. poza tym wiemy jak jest kijowo z monopolistą na rynku więc oby nowy ukłąd nVidii był lepszy od FX'ów, i oby był wydajniejszy od nowego ATI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 tia...a teraz najwazniejsze... oby byl tanszy:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 może zmienili technologię na 0.09u ? i dlatego takie małe ? mi by było zawaliście szkoda nVidii bo kiedyś kupiłem rivę TNT creativa (530 zł, kiedyś to było 5 300 000) zamiast tańszego Voodoo2. czyli jestem z nV od początku. poza tym wiemy jak jest kijowo z monopolistą na rynku więc oby nowy ukłąd nVidii był lepszy od FX'ów, i oby był wydajniejszy od nowego ATI. jesli sie nie myle to riva TNT byla w 97 r. a wtedy juz bylo po denominacji wiec jak ja mogles kupic za 5mln300tys??? chciales po prostu zeby ladniej brzmialo??ok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 może zmienili technologię na 0.09u ? i dlatego takie małe ? mi by było zawaliście szkoda nVidii bo kiedyś kupiłem rivę TNT creativa (530 zł, kiedyś to było 5 300 000) zamiast tańszego Voodoo2. czyli jestem z nV od początku. poza tym wiemy jak jest kijowo z monopolistą na rynku więc oby nowy ukłąd nVidii był lepszy od FX'ów, i oby był wydajniejszy od nowego ATI. oby tylko o jakies max 5% , konkurencja musi się utrzymać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 jesli sie nie myle to riva TNT byla w 97 r. a wtedy juz bylo po denominacji wiec jak ja mogles kupic za 5mln300tys??? chciales po prostu zeby ladniej brzmialo??ok... oki, może masz rację z denominacją. wydawało mi się, że to było jeszcze przed :oops: . niech ATI i nV idą łeb w łeb (bez wyraźnej przewagi żadnego z nich) to będziemy happy bo będą tanie grafy (środkowa półka) o zawalistej wydajności. AMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Riva TNT miała premierę w 1998 podajże wrzesień. Sam taką miałem i w lutym 1999 stary za nią zapłacił 650 zł ( najdroższa karta jaką miałem :D). Był to model 16 MB STB Velocity 4400 z TV-Out ( nigdy nie skorzystałem). A co do R 420- rewolucjii nie będzie, będzie szybciej, lepiej, Vertex?pixel Shadery 3.0 + pare zmian technicznych ( proces 0.13 um itp.) ale to ciągle karta DX 9.0b ( 9.1?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...