MaxDamage Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Yo , mam problem z xp. Zalicza mi zwiechy exlorer, kiedy klikam moj komputer od razu nieprawidlowa operacja, reset explorera i juz cacy wlazi... potem znow zwiecha i znow wlazi, idealnie zawsze co 2 raz zwiecha, tak samo jest na pasku startu kiedy proboje otworzyc np panel sterowania, czy moje dokumenty, zawsze co 2 raz zwiecha :/ Problem nie dotyka Iexplore na necie jest cacy, tylko explorera czysto. Czasem tez gg sie tak wiesza :/ Pojecia nie mam co jest , skanowalem all antywirami , nie wiem co siedzieje, nie chce reinstalowac sysytemu bo mam go od roku ponad :] Tyle juz poinstalowalem pakow i latek ze ich nawet nie pamietam i zanim mi system wroci do tego stanu to wieki mina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 format to ostateczność. Zawsze możesz spróbować PRZEinstalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 I uzywac innej przegladarki - Opera, Mozilla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 I uzywac innej przegladarki - Opera, Mozillanie chodzi o przeglądarke internetową tylko o przeglądanie dysków, moj komputer itp.... Swoją drogą możesz używać Total Commandera, jest bardzo pomocny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ...Tyle juz poinstalowalem pakow i latek ze ich nawet nie pamietam i zanim mi system wroci do tego stanu to wieki mina... TE latki i paki- po co ci to wszystko. To one zamulaja system i masz jajca pozniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 TE latki i paki- po co ci to wszystko. To one zamulaja system i masz jajca pozniej :)założe się, że miałeś MS Blasta :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Nie :] Chodzi mi o sp. Nie mialem ani jednego robaka jeszcze na nim, skany leca live + co wieczor i wogole :] A tak wogole to wczoraj wykrecilem z mojego mx'a z rdzenia 175@270 na TT Dragon orbie ale tym do procka :], karta polazila z 10min i teraz nie mam grafy :/ Zwiechy zalicza ten mx po 10sek od wejscia na system... Jade na rivie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...