Lisek^ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Potrzebuje Windowsa 3.11 i nie wiem skąd go mogę dostać. Szukałem w necie ale nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Skąd bys go nie sciągną to i tak bedzie nielegalny, więc nie powinieneś zadawac tego pytnia, a na 99% znajdziesz go korzystając z emule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 kiedyś go ściągłem chyba z DC i mam na jakimś cd a zajmuje ....12MB :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 sgj: w311 to juz afaik abandonware, wiec free polecam google :P sam sciagalem win 1, 2, 3.1 i 311 :D i co ciekawsze chodzily :) i to nawet szybko :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 to takie coś jeszcze jest ? :] myślałem że to już przeszłość :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...